Reageer en Win - Final Fantasy XII: The Zodiac Age voor PS4!

Article
vrijdag, 28 juli 2017 om 13:34
xgn google image
In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans om mooie prijzen te winnen. Wij geven iedere week een game of andere leuke spullen weg die je met een toffe reactie op XGN.nl kunt winnen. Kijk snel wie de winnaars zijn van de LEGO Batman Movie uit de vorige aflevering in de video hierboven!
Vorige week kon je een blu-ray of DVD exemplaar winnen van The LEGO Batman Movie. Bekijk snel de video hierboven om te zien of je tussen de geluksvogels zit die binnenkort deze game in de brievenbus mogen verwachten! Heb je gewonnen? Stuur dan even een email met je adresgegevens naar [email protected].

Reageer en Win Final Fantasy XII: The Zodiac Age!

Final Fantasy XII: The Zodiac Age is een remaster van het twaalfde deel uit de serie, oorspronkelijk uit 2007. Mocht je je oude PlayStation 2 al de deur uit hebben gedaan dan kun je nu dus evengoed je slag slaan met de game.
We gaven hem al een mooi cijfer in onze recensie dus het is het zeker waard om even te kijken of Final Fantasy XII: The Zodiac Age wat voor je is. Naast deze toffe game voor de PS4 krijg je er ook nog eens een vet t-shirt bij!

Hoe win je?

Bekijk de video om te zien hoe je kans maakt op een van de twee exemplaren van Final Fantasy XII: The Zodiac Age!

Like en volg ons op Facebook en Twitter!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook met de knop hieronder, of te volgen op Twitter!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account.

Populair Nieuws