Reageer en Win: F1 2019 Legends Edition voor de PS4 en Xbox One

  Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor een mooie giveaway. Deze week kunnen racefans F1 2019 winnen en worden uiteraard ook weer de winnaars van vorige week bekendgemaakt.

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op de DVD-box van Prisoners of War seizoen 1 en 2. Om deze serie te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaars van de DVD-boxen van Prisoners of War zijn geworden: boja en ananas!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.v.d.helm@xgn.nl en dan krijg je de prijs toegestuurd!

  Reageer en Win – F1 2019 Legends Edition

  Deze week geven we in samenwerking met Koch Media twee exemplaren van de PS4-versie van F1 2019 Legends Edition weg en één exemplaar van de Xbox One-versie. Spelers kunnen in deze racegame in de auto stappen van de huidige Formule 1-coureurs of in één van de klassieke bolides uit de lange geschiedenis van de sport. Ben je echt een liefhebber van F1, doe dan zeker mee met de winactie!

  Deze week gooien we ook weer een mooie prijs in de pot voor de kwartaalprijs, een Xbox One-exemplaar van F1 2019 Legends Edition om precies te zijn! Om kans te maken op de kwartaalprijs dien je 3 maanden lang met regelmaat te reageren. We houden van reacties!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  F1 2019

  Verkijgbaar vanaf 28 june 2019

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.