Reageer en Win - DiRT 4 voor PS4, Xbox One en PC!

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij DiRT 4 weg voor PlayStation 4, Xbox One en PC! Wil jij kansmaken op deze prijzen? Bekijk dan de video en wie weet scheur jij binnenkort de baan over!

  Vorige week konden jullie American Gods winnen op zowel Blu-ray als DVD. Hiernaast gaven wij ook drie digitale codes weg voor de Deense serie Below the Surface. Bekijk snel de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan even een email met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl.

  Reageer en Win - DiRT 4

  Deze week maken jullie kans op DiRT 4. We geven de game weg op drie verschillende platformen, namelijk PlayStation 4, Xbox One en PC. In onze DiRT 4 Review lees je waarom wij je de game zeker kunnen aanraden! Verder wordt er een nieuwe game toegevoegd aan het grote prijzenpakket die je aan het einde van het jaar kunt winnen. Welke prijs dit is ontdek je in de video!

  Hoe win je?

  Bekijk de video om te weten hoe je kans maakt op DiRT 4!

  Like en volg ons op Facebook en Twitter!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account en voor de fysieke prijzen inwoner van Nederland zijn.

  DiRT 4

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.