Reageer en Win - tickets voor Comic Con!

Article
vrijdag, 04 augustus 2017 om 15:38
xgn google image
In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans om mooie prijzen te winnen. Wij geven iedere week een game of andere leuke spullen weg die je met een toffe reactie op XGN.nl kunt winnen. Kijk snel wie de winnaars zijn van Final Fantasy XII uit de vorige aflevering in de video hierboven!
Vorige week kon je Final Fantasy XII winnen voor de PlayStation 4 met een awesome t-shirt. Bekijk snel de video hierboven om te zien of je tussen de geluksvogels zit die binnenkort deze game in de brievenbus mogen verwachten! Heb je gewonnen? Stuur dan even een email met je adresgegevens naar [email protected].

Reageer en Win kaarten voor Comic Con Amsterdam!

Op 2 en 3 september vindt de volgende Comic Con plaats in de RAI in Amsterdam. De tweede editie van dit evenement belooft weer leuke gasten, activiteiten en meer over alles wat maar met popcultuur te maken heeft. Wij mogen voor zondag 3 september 2 kaarten weggeven! Dus één persoon wint en mag nog iemand anders meenemen. Als je een indruk wilt hoe dat er aan toe gaat, kijk dan even onze video over de editie van vorig jaar.

Hoe win je?

Bekijk de video om te zien hoe je kans maakt op een kaart voor Comic Con in Amsterdam op 3 september!
Like en volg ons op Facebook en Twitter!
Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook met de knop hieronder, of te volgen op Twitter!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account!

Populair Nieuws