Dit kun je van Drive to Survive seizoen 2 verwachten!

  Drive to Survive seizoen 2 komt volgende maand op Netflix. Het afgelopen jaar is er veel gebeurd in de Formule 1 en daarom zetten we vijf situaties op een rij die je kan verwachten.

  Daniel Vojtech / Netflix

  Ferrari en Mercedes doen mee

  Nadat ze helaas ontbraken in het eerste seizoen, zijn Ferrari en Mercedes wel aanwezig in Drive to Survive seizoen 2. De twee grote spelers in de Formule 1 staan over het algemeen garant voor goed beeldmateriaal. Zo kun je verwachten dat ze aandacht besteden aan het debuutseizoen van Charles Leclerc bij Ferrari en de zesde wereldtitel van Lewis Hamilton bij Mercedes.

  Artes Max

  Het dramatische jubileum

  Naar verluidt heeft Mercedes in haar deal met Netflix opgenomen dat er maar bij één race toegang is verleend tot de paddock. Laat dit nu uitgerekend de race zijn die dramatisch voor hen is verlopen. Niet alleen was de gehele race een complete chaos, het was ook nog eens het 125-jarige jubileum van Mercedes in de motorsport. Het verbaasde dan ook niemand toen Mercedes de Grand Prix daarna in Hongarije het camerateam opnieuw uitnodigde.

  Drive to Survive heeft met het eerste seizoen de toon gezet om dramatische momenten in beeld te brengen, dus de race in Duitsland zal ongetwijfeld een plekje gaan krijgen. Zeker iets om je op te verheugen bij seizoen 2.

  Daniel Vojtech / Netflix

  De overstap van Daniel Ricciardo

  Liefhebbers van de serie kunnen zich het vast nog herinneren. In het eerste seizoen van Drive to Survive was Daniel Ricciardo aan het twijfelen of hij nog wel bij Red Bull Racing moest blijven. Uiteindelijk maakte hij de overstap naar Renault, waar hij aan een nieuw avontuur is begonnen. Helaas voor Daniel heeft Renault het niet al te best gedaan in 2019. Gelukkig voor ons gaat dat in Drive to Survive seizoen 2 waarschijnlijk mooie beelden opleveren.

  Daniel Vojtech / Netflix

  Gasly en zijn problemen bij Red Bull Racing

  Iets wat je ook zeker kan verwachten in Drive to Survive seizoen 2 zijn de problemen van Gasly bij Red Bull Racing. De jonge Fransman werd aan het begin van 2019 aangewezen als de opvolger van Ricciardo, maar kon het niet waarmaken bij het grote team. Halverwege het seizoen werd hij dan ook vervangen door Alexander Albon, die de overstap mocht maken vanaf Toro Rosso. Gasly had in het eerste seizoen van Drive to Survive de droom uitgesproken om in een auto van Red Bull Racing de Grand Prix van Singapore te rijden. Hij zal het alleen moeten doen met F1 2019 game van Codemasters.

  Daniel Vojtech / Netflix

  Het vocabulaire van Guenther Steiner

  De teambaas van Haas F1 was in het vorige seizoen van Drive to Survive al één van de favorieten en ook in 2019 zal de uitgesproken Italiaan gevolgd zijn door de cameraploeg. Guenther Steiner wist vooral veel fans te trekken door de manier waarop hij omgaat met tegenslagen. Zijn flauwe grappen en ongenuanceerde uitspraken worden nog veel gebruikt op verschillende internetfora. Aangezien het afgelopen jaar ook niet goed ging bij Haas kunnen we weer veel scheldpartijen verwachten van de teambaas in Drive to Survive seizoen 2.

  Wanneer komt het nieuwe seizoen online?

  Volgens de officiële site van de Formule 1 komt het tweede seizoen van Drive to Survive op 28 februari online. Ook op Netflix kan je inmiddels de releasedate vinden. Het belooft een topseizoen te worden, wij kunnen in ieder geval niet wachten!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.