Reageer en Win - Blu-ray Yesterday

Article
vrijdag, 08 november 2019 om 17:06
reageer en win thumnbail 1 1f1573229374
De werkweek is voorbij en alsof dat niet genoeg reden is voor blijdschap, is het ook nog eens tijd voor de Reageer en Win. Deze keer kunnen jullie kans maken op de Blu-ray van de film Yesterday.

Winnaars afgelopen week

In de Reageer en Win van vorige week maakten jullie twee keer kans op een PlayStation-wekker. De winnaars van vorige week zijn geworden:
De eerste winnaar van de PlayStation-wekker is… Reiverdemon
De tweede winnaar van de PlayStation-wekker is… Chris Boers
Van harte gefeliciteerd met de prijs! Stuur een e-mail met je adresgegevens naar [email protected] en dan zorgen we ervoor dat de prijs jouw kant op komt.

Reageer en Win - Blu-ray Yesterday

Prijs: 3x Blu-ray Yesterday
In samenwerking met Universal Pictures geven we deze week drie Blu-rays van Yesterday weg. De film gaat over singer-songwriter Jack Malik (Himesh Patel) die dolgraag beroemd wil worden, maar ondanks zijn inspanningen wilt het nog niet echt vlotten. Dan wordt hij ook nog eens aangereden door een bus. Wanneer hij bijkomt uit zijn coma blijkt er echter iets opmerkelijks te zijn gebeurd: niemand kent de liedjes van The Beatles meer, behalve Jack! Hij grijpt dan ook zijn kans om met de befaamde hits eindelijk beroemd te worden.
Hoe gaan wij de prijzen weggeven?
De opdracht is simpel:
  1. Laat onder de Reageer en Win een comment achter waarom je deze prijs wilt winnen.
  2. Reageer nog op minstens twee andere artikelen op XGN.nl de komende week.
  3. Volg ons op Instagram
Natuurlijk wordt zoals gewoonlijk de winnaar volgende week bekendgemaakt op de website!

Vraag van de Week:

Aankoop? Dat gaan wat ons betreft zeker meerdere aankopen worden! Uiteraard houden we in de gaten welke games er in de aanbieding zijn, Ralph heeft zijn blik gezet op de Nintendo Switch en Gyll wil op het gebied van tech zijn slag slaan, met onder andere een toetsenbord en monitor.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en te volgen op Twitter en Instagram!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws