Reageer en Win: bioscoopkaartjes Knock at the Cabin

Article
vrijdag, 27 januari 2023 om 17:00
knock at the cabin st 10 jpg sd high copyright 2022 universal studios all rights reserved 1f1674834487
M. Night Shyamalan is weer terug met een gloednieuwe thriller. Je kan de bloedstollende film misschien wel helemaal gratis kijken, want in de Reageer en Win van deze week geven we namelijk bioscoopkaartjes weg voor Knock at the Cabin!

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we bioscoopkaartjes en goodies voor Babylon weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaar van Babylon kaartjes en de speaker is geworden... Crassuss!
De winnaar van Babylon kaartjes en de cocktail set is geworden... flosdeboer!
De winnaar van Babylon kaartjes en de leren onderzetters is geworden... Calanthir!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - Knock at the Cabin

De Indiaas-Amerikaanse regisseur M. Night Shyamalan staat bekend om zijn bovennatuurlijke films en de verrassende plottwists. De filmmaker is nu weer terug met Knock at the Cabin, die vanaf 2 februari in de Nederlandse bioscopen draait.
In de film hebben partners Eric (Jonathan Groff) en Andrew (Ben Aldrigde) een rustige vakantie gepland in een blokhut, samen met hun dochtertje Wen (Kristen Cui). Maar dan staan ineens een paar vreemde mensen voor de deur (waaronder Dave Bautista en Rupert Grint) die claimen dat ze het einde van de wereld hebben aan zien komen. En de familie wordt voor een onmogelijke keuze gesteld om het einde der tijden wel of niet in te luiden.
Als je het nieuwe spektakel van M. Night Shyamalan in de bioscoop wil zien, dan hebben we goed nieuws voor je. In de Reageer en Win geven we deze week namelijk 3x twee bioscoopkaartjes voor Knock at the Cabin weg!
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!
knock at the cabin ps 1 jpg sd high copyright 2022 universal studios all rights reserved 1f1674834062

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).