Reageer en Win toffe tv-series én er is een surprise!

Article
vrijdag, 29 september 2017 om 10:57
xgn google image
In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij American Gods seizoen 1 weg op zowel Blu-Ray als DVD. Hiernaast geven wij ook digitaal de serie Below the Surface weg! Wil jij kansmaken op deze prijzen? Bekijk dan de video en wie weet heb jij er straks uren aan kijkplezier bij!
Vorige week konden jullie Dreamfall Chapters winnen voor zowel PlayStation 4 als Xbox One. Bekijk snel de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan even een email met je adresgegevens naar [email protected].

Reageer en Win - toffe tv-series én een surprise!

Deze week maken jullie kans op American Gods seizoen 1 op zowel Blu-ray als DVD. De serie gaat over goden en bevat een hoop geweld en bloed. In onze American Gods seizoen 1 review lees je alles over de serie en waarom jij deze een kans moet geven.
Naast American Gods geven wij ook drie keer digitaal de Deense serie Below the Surface weg. Deze serie gaat over gemaskerde mannen die onschuldige mensen in een metro gijzelen. Als laatste hebben wij ook nog een speciale verrassing op het menu staan. Bekijk de hele video en ontdek zelf wat jullie te wachten staat!

Hoe win je?

Bekijk de video om te weten hoe je kans maakt op American Gods seizoen 1!

Like en volg ons op Facebook en Twitter!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account en voor de fysieke prijzen inwoner van Nederland zijn.