Comedy on Netflix - 5 films waarmee je kunt lachen en brullen!

Article
vrijdag, 29 september 2017 om 10:51
xgn google image
Het aanbod van Netflix verandert voordurend. Vandaar dat wij een huidige comedy on Netflix lijst willen samenstellen. We hebben vijf films uitgekozen die je keer op keer zullen vermaken. Waar wacht je nog op? kies één van deze films en laat je lachspieren het werk doen!

5. The Dictator (2012)

We beginnen de lijst van comedy on Netflix met The Dictator. Dit hilarische personage wordt gespeeld door Sacha Baron Cohen, onder andere bekend van Borat en Brüno.
The Dictator gaat over Admiraal Generaal Aladeen (gespeeld door Sacha Baron Cohen); hij is dictator van het fictieve Wadiya republiek. In de film komt Generaal Aladeen op bezoek in de Verenigde Staten. Deze situatie zorgt uiteraard voor veel choas en lachwekkende momenten!
Naast Sacha Baron Cohen wordt de cast versterkt door Anna Faris, Ben Kingsley en John C. Reilly. Naast deze acteurs komen ook een paar beroemdheden voorbij die 'zichzelf' spelen in de film. Een voorbeeld hiervan is Megan Fox, die ook te zien is in de trailer.
The Dictator is net als voorgaande films van Sacha Baron Cohen enorm absurd en zit vol hilarische grappen. De film is niet voor iedereen weggelegd, aangezien de content die Baron Cohen maakt ook beledigend kan overkomen. Er is maar één manier om hier achter te komen en dat is door de film zelf een kans te geven.
118690

4. Hot Tub Time Machine (2010)

Kijk hierboven naar de titel van de film en je weet eigenlijk al genoeg. Het concept van Hot Tub Time Machine is absurd en enorm komisch. De film heeft een cast met sterke komedieacteurs: Joan Cusack, Rob Corddry, Craig Robinson, Clarke Duke en Chevy Chase.
Hot Tub Time Machine gaat over vier vrienden die een flinke slok ophebben en belanden in een bubbelbad. Hier wordt flink verder gefeest, totdat ze hun drankjes over het bubbelbad heen morsen. De volgende dag merken de vrienden dat ze zijn beland in 1986. Om zo min mogelijk in het verleden te veranderen, proberen de vrienden alles wat ze in dat jaar hebben gedaan zo nauwkeurig mogelijk te reproduceren.
Hot Tub Time Machine is een apart concept dat tot leven wordt gebracht door leuke momenten en een goede cast. Vanwege het succes van de film zagen wij in 2015 ook Hot Tub Time Machine 2 verschijnen. Je kunt hieruit maar één ding concluderen: deze reis door de tijd wil je absoluut niet missen.
118705

3. Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay (2008)

De top drie leukste comedy on Netflix wordt afgetrapt met Harold & Kumar. Deze twee vrienden brengen zichzelf keer op keer in de meest absurde situaties. Escape from Guantanamo Bay is het tweede deel uit de Harold & Kumar franchise.
In dit tweede deel van Harold & Kumar worden de vrienden aangezien als terroristen in een vliegtuig. Ze worden naar Guantanamo Bay gestuurd op Cuba om daar hun straf uit te zitten. Uiteraard zijn de vrienden helemaal geen terroristen en moeten ze zien te ontsnappen uit deze vreselijke gevangenis.
De film wordt geapplaudisseerd voor de hilarische dialogen en de chemie tussen Harold (John Cho) & Kumar (Kal Penn). Vanwege het succes van 'Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay' kwam er in 2011 een vervolg, genaamd 'A Very Harold & Kumar 3D Christmas'. De avonturen van Harold & Kumar zullen onze lachspieren nog vaak aan het werk zetten!
118706

2. The Simpsons Movie (2007)

Tegenwoordig maken ook veel animatiefilms hun weg in het komediegenre. Deze animatiefilm is uiteraard gebaseerd op één van de meest langstlopende series ter wereld: The Simpsons.
The Simpsons Movie pakt alles waar de serie zo bekend om is en toont ons dat dit ook kan werken op het grote scherm. In de film vervuilt Homer Simpson per ongeluk de rivier van Springfield. Deze actie zorgt ervoor dat Homer uiteindelijk wordt verbannen uit het stadje. Om zijn naam weer in ere te herstellen moet Homer het hoofd van de EPA (Environmental Protection Agency) zien te stoppen voordat hij Springfield kan vernietigen.
The Simpsons Movie bevat naast de gehele cast uit de tv-serie ook parodieën op bekende artiesten. Zo spreekt Tom Hanks de stem in van 'zichzelf', is de band Green Day aanwezig en is de naam van de President: Schwarzenegger (gebaseerd op Arnold Schwarzenegger).
The Simpsons Movie weet ons keer op keer te vermaken. Neem alleen al de hilarische Spider-Pig scène: "Spider-Pig, Spider-Pig. Does whatever a Spider-Pig does". Vanwege het grote succes van The Simpsons Movie zijn de makers van de tv-serie druk bezig om de gekke familie opnieuw op het grote scherm te laten verschijnen.
118711

1. Hot Fuzz (2007)

We zijn alweer aangekomen bij de nummer één van onze comedy on Netflix lijst. Deze eerste plek moeten wij overhandigen aan de Britse komedie Hot Fuzz. Regisseur Edgar Wright (bekend van Shaun of the Dead en Baby Driver) heeft een enorm unieke stijl. Voorbeelden hiervan zijn absurd verhaallijnen, hilarische personages en een onwijs snelle manier van monteren.
In Hot Fuzz volgen wij Simon Pegg en Nick Frost als een duo politieagenten. In het stadje Sandford gebeurt vrij weinig en heerst er vrede en geluk. Maar de rust wordt verstoord wanneer er op mysterieuze wijze mensen sterven. Aan het komische politieduo om deze zaak op te lossen.
Hot Fuzz is tevens een parodie op verschillende politiefilms, zoals Point Break en Bad Boys II. De film bevat naast Simon Pegg en Nick Frost ook de bekende Britse acteurs Timothy Dalton en Jim Broadbent. Veel over de film willen we niet verklappen. Hot Fuzz moet simpelweg gezien worden door elke komedie liefhebber!

Wat vinden jullie de grappigste comedy on Netflix?

Dit waren de vijf komediefilms op Netflix die we enorm aanraden om te bekijken! Om welke films liggen jullie blauw van het lachen? Laat het ons weten in de reacties!

Populair Nieuws