Reageer en Win - Jump Force PS4 Collector's Edition ter waarde van 299 euro

  In de Reageer en Win van deze week maken jullie kans op de Collector's Edition van de gloednieuwe game Jump Force voor de PlayStation 4. Bekijk de video hieronder, waarin Luuc uitlegt hoe je kans kunt maken op deze toffe prijs!

  In de Reageer en Win van vorige week gaven we drie exemplaren weg van Just Cause 4 voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Hiervoor moesten jullie onder de reageer en win een vraag van de week stellen en ook nog reageren onder 3 artikelen. Luuc laat weten wie er gewonnen heeft.

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win - Jump Force PS4 Collector's Edition

  Deze week geven wij in samenwerking met Bandai Namco de Collector's Edition van de gloednieuwe game Jump Force voor de PlayStation 4 weg. Het spel is op 15 februari uitgekomen voor de PlayStation 4, Windows en de Xbox One.

  Jump Force is een fighting game waarin een scala aan Shonen Jump personages samenkomen om de buitenaardse bedreiging van de ‘Venoms’ af te weren. Deze hebben er namelijk voor gezorgd dat verschillende Shonen Jump-universa zowel met elkaar botsen als de aarde botsen. Al met al kun je als veertig Shonen Jump personages aan de slag, waaronder Asta uit Black Clover en Luffy uit One Piece.

  Bekijk de video hierboven waarin Luuc uitlegt wat je moet doen om kans te maken!

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Jump Force

  Verkijgbaar vanaf 15 february 2019

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.