Beste Playstation Store deals - Titels onder de 10 euro

  De PlayStation Store kent op het moment een gigantisch grote uitverkoop aan games. Naast veel uitbreidingspakketten en kleine games zitten er ook een aantal hele grote namen bij. Lees hier de beste titels van de PlayStation Store deals. Let wel op, deze aanbiedingen gelden tot en met 21 maart.

  10. Battlefield-bundel

  Op nummer 10 in onze lijst van beste PlayStation Store deals staat De Battlefield-bundel. In deze bundel zijn zowel Battlefield 4 als Battlefield Hardline te vinden. Waar Battlefield 4 een klassieke ervaring geeft, zowel in singleplayer als in multiplayer zal je in Hardline het iets anders moeten spelen.

  Hier speel je vooral als politieagent of als crimineel tijdens verschillende gijzelingen en overvallen. De Battlefield-bundel is tot en met 21 maart 2019 te downloaden voor een gigantisch lage prijs van 7,99 euro. Twee voor de prijs van één kun je wel zeggen.

  9. Dishonored: Death of the Outsider

  In deze titel uit 2017 speel je als Billie Lurk, één van de meest beruchte huurmoordenaressen in Dunwall. Met je mentor Daud bereid je de grootste moord ooit voor op de Outsider, een bovenmenselijke verschijning die zorgt voor veel problemen en onrust in het Rijk.

  Je krijgt te maken met dodelijke vijanden, mystieke krachten en zeer belangrijke beslissingen die bepalend zijn voor de redding van Dunwall. Dishonored: Death of the Outsider is het derde deel in de serie en is voor maar 9,99 te downloaden in de PlayStation Store.

  8. Outlast 2

  De angstaanjagende en bloedstollende game Outlast 2 hoort zeker in onze lijst met beste PlayStation Store deals. In dit tweede deel speel je als cameraman Blake Langermann. Samen met zijn vrouw volgen jullie aanwijzingen die allemaal begonnen zijn bij een moord op een zwangere vrouw.

  Deze zoektocht leidt je naar de woestijn van Arizona, waar je midden in een gestoorde cult terechtkomt vol met hillbillies die het liefst je ledematen in de oven gooien als avondmaal. Ohja, er is ook nog een verschrikkelijk enge ‘vrouw’ die je achterna zit met een zeis. Aan schrik en ‘haal me hier uit!’ momenten genoeg in Outlast 2. Deze game is tot en met 21 maart 2019 te downloaden voor maar 7,99 euro.

  7. Plants vs Zombies: Garden Warfare 2

  Dr. Zomboss heeft zijn eindeloze horde aan zombies aangesterkt om opnieuw Suburbia om te bouwen tot zombieparadijs. Natuurlijk kun je dit niet laten gebeuren en ga je samen met andere heldhaftige planten de strijd aan tegen deze stroom aan vijanden. Deze multiplayer-game speel je met maximaal 24 spelers.

  Het is aan jou hoe jij de zombies vernietigt. Smelt je ze weg met een zonnestraal of belaag je ze met een salvo van erwten. Geen idee of dit een goede game is om te spelen als je vegan bent, aangezien dit keer de planten alles vermoorden, maar die beslissing laten we aan jullie over. Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 is tot en met 21 maart voor maar 4,99 euro te downloaden in de PlayStation Store.

  6. DOOM

  Gigantisch gevaarlijke wezens wachten op je in DOOM. Deze vijanden ga jij te lijf met de meest destructieve wapens die je maar kunt bedenken. Het is aan jou om de hordes demonen te vernietigen in de diepste donkere kamers van de hel. Ook kun je in multiplayer strijden tegen vriend of vijand, waar je elkaar compleet in mootjes hakt.

  De apocalypse is nabij in DOOM voor de PlayStation 4. Gelukkig ben je volledig uitgerust en klaar voor de strijd. Alleen moet je deze titel dan wel downloaden voor maar 9,99 euro in de PlayStation Store. Doe dit voor 21 maart 2019, anders gaat de prijs weer omhoog naar 29,99 euro. Een iets demonisch prijskaartje.

  5. Battlefield 1

  Of je nou in de Italiaanse Alpen forten aan het verdedigen bent of aan het zandhappen bent in de woestijn van Arabië, Battlefield 1 zorgt voor actie in verschillende prachtige gevechtslocaties. De campagne van Battlefield 1 is grafisch fantastisch en brengt een goed verhaal met zich mee, waar je zo een aantal uur aan kunt besteden.

  Battlefield 1 is misschien niet de nieuwste titel van de serie, maar zeker een waardige game voor onze lijst met beste PlayStation Store deals. Zo pik je hem al op tot en met 21 maart voor de kleine prijs van 7,99 euro op de PlayStation 4.

  4. Titanfall 2

  Vecht samen met je mechanische teamgenoot tegen verschillende vijanden die je het leven zuur maken. Kies uit verschillende Titans en free-run je een weg door de wereld van Titanfall 2. In de Deluxe Edition krijg je toegang tot twee extra Titans, de Scorch en Ion Prime. De makers van Titanfall 2 kwamen in februari al met de battle royale-game Apex Legends, maar hierin waren de Titans nergens te vinden.

  Voor een klassieke Titanfall-ervaring kun je deze titel oppikken voor een zacht prijsje van 5,99 euro. Een fantastische game die de vierde plaats in onze beste PlayStation Store deals meer dan verdient.

  3. Star Wars Battlefront 2

  In een sterrenstelsel hier ver vandaan raast de galactische oorlog nog elke dag. Welke kant kies jij in deze strijd tussen het licht en duister? Sluit je aan bij The Empire en verover verschillende steden of vecht voor het goede en hak als Yoda of Anakin Skywalker de vijand in hapklare brokjes.

  Je kunt in Star Wars Battlefront zowel op de grond als in de ruimte gevechten aangaan. Kies uit de meest iconische Star Wars-helden en slechteriken als The Emperor, Darth Vader, Obi Wan Kenobi of Han Solo. Het lot van het universum ligt in jouw handen. Star Wars Battlefront 2 is tot en met 21 maart te kopen in de PlayStation Store en is één van de beste PlayStation Store deals in onze lijst.

  2. Dragon Age Inquisition - Game of the Year edition

  Deze prachtig grote RPG is goed voor meer dan 130 Game of the Year-prijzen. In Dragon Age ga je op pad met een volledig zelfgemaakt personage en ontmoet je vriend en vijand in uitgebreide gevechten. Vergroot jouw inquisitie met handlangers als magiërs, dwergen en elven om zo het rijk te bevrijden van het inkomend kwaad.

  Dragon Age Inquisition is een gigantische game met een hoop zijmissies om te voltooien. Aan speeluren heb je genoeg. Versla hier en daar een draak of twee en breng balans terug in de wereld van Dragon Age. De Game of the Year editie bevat ook alle DLC voor de game. Deze titel kun je oppikken voor maar 6,99 euro in de PlayStation Store deals.

  1. The Witcher 3: Wild Hunt

  Op nummer één van onze lijst met PlayStation Store deals staat The Witcher 3: Wild Hunt. Deze fantastische titel is misschien wel één van de beste RPG’s ooit gemaakt. Strijd als Geralt of Rivia tegen verschillende monsters die je op je pad zult vinden. De keuzes die jij maakt hebben invloed op het verhaal en de personages hierin.

  Een compleet persoonlijke ervaring dus iedere keer als je The Witcher 3 speelt. Deze fenomenale game is tot en met 21 maart 2019 te downloaden voor een geweldig kleine prijs van 8,99 euro.

  Beste PlayStation Store deals onder de 10 euro

  Natuurlijk zijn er nog veel meer goede deals in de PlayStation Store, maar dit zijn wel de beste aanbiedingen onder de 10 euro. Eerder schreven wij al over de beste co-op deals in de PlayStation Store.

  Battlefield 4

  Verkijgbaar vanaf 1 november 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.