Reageer en Win - The Possession of Hannah Grace & Overwatch

  In onze Reageer en Win maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Blizzard drie Overwatch Legendary Edities voor de PC weg. Daarnaast geven wij ook vrijkaartjes weg voor de nieuwe film The Possession of Hannah Grace. Bekijk de video voor meer informatie!

  Vorige week konden jullie kans maken op twee limited edities van Shadow of the Tomb Raider voor de PlayStation 4 en vrijkaartjes voor de film Robin Hood. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen!

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar prijsvraag@xgn.nl

  Reageer en Win - The Possession of Hannah Grace & Overwatch Legendary Editie

  Deze week maken jullie kans op vrijkaartjes voor de film The Possession of Hannah Grace en drie PC keys voor Overwatch Legendary Editie.

  Bekijk de video hierboven waarin Luuc precies uitlegt wat je moet doen om kans te maken!

  Vergeet niet om een vraag te stellen aan ons hieronder in de comments. Wie weet heb jij de vraag van de week!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.