Vorige week konden jullie kans maken op de film Call Me By Your Name op DVD of Blu-Ray en Skyscraper vrijkaarten & goodies. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Als je de DVD of Blu-Ray gewonnen hebt, stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar Rox via r.v.d.helm@xgn.nl. Als je de vrijkaarten & goodies gewonnen hebt, stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar Luuc via l.t.velde@xgn.nl.

Reageer en Win - LEGO The Incredibles

Deze week maken jullie kans op LEGO The Incredibles voor de Xbox One​​​​​​. Deze geven we in samenwerking met Warner Bros weg en dat doen we niet één keer, maar zelfs drie keer! Blijf ook vooral even kijken tot na het einde voor een scala aan leuke bloopers.

Zo win je!

Bekijk natuurlijk de video hierboven met alle informatie over LEGO The Incredibles op Xbox One.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).