Reageer en Win: 2x Ni No Kuni II voor de Nintendo Switch!

Article
vrijdag, 24 september 2021 om 18:00
ni no kuni 2f1621582050
Liefhebbers van RPG's op de Nintendo Switch zijn deze week blij gemaakt met de release van Ni No Kuni II: Revenant Kingdom. En we hebben nog beter nieuws, wat wij geven twee exemplaren weg in de Reageer en Win!

Winnaars afgelopen week

Vorige week konden jullie kans maken een Blu-ray van de Total Recall Remaster. Daarvoor moesten jullie minimaal drie keer reageren onder artikelen deze week.
De winnaar van Total Recall is geworden... redsu!
Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar prijsvraag@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

Reageer en Win – Ni No Kuni II voor de Switch

Spelers op de PlayStation 4 en PC hebben al een sinds 2018 kunnen genieten van Ni No Kuni II: Revenant Kingdom, maar deze week is ook eindelijk de versie voor de Nintendo Switch uitgekomen - de speciale Prince's Edition. Deze versie bevat niet alleen de geliefde game van ontwikkelaar Level-5, maar ook alle DLC en updates die voor de game zijn uitgekomen. En wij mogen twee exemplaren van Ni No Kuni: Revenant Kingdom - Prince's Edition voor de Nintendo Switch weggeven!
Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Je mag natuurlijk ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).