Reageer en Win - VR Lasergamen en Mortal Kombat 11 Beta Codes

  In de Reageer en Win van deze week maken jullie kans op 45 minuten VR lasergamen voor 6 personen bij the VR Room in Utrecht ter waarde van 135 euro. Ook maken jullie kans op een code voor de beta van Mortal Kombat 11. Bekijk de video hieronder, waarin Rox uitlegt hoe je kans kunt maken op deze toffe prijzen!

  In de Reageer en Win van vorige week gaven we twee blu-ray-exemplaren weg van The Predator uit 2018. Rox laat weten wie er gewonnen heeft.

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win - VR Lasergamen en Mortal Kombat 11 Beta Codes

  Deze week geven wij in samenwerking met the VR Room in Utrecht een cheque weg die goed is voor 45 minuten VR Lasergamen met 6 personen ter waarde van 135 euro. Je strijdt hier met twee teams tegen elkaar. Ieder persoon staat op een pilaar waar je in de virtuele wereld naar andere pilaren kan gaan. Het is de bedoeling dat je je tegenstanders die je op andere pilaren ziet afschiet. Het team dat als laatste overblijft wint de strijd!

  Daarnaast geven wij in samenwerking met Warner Bros 4 Beta codes weg voor Mortal Kombat 11. 2 voor de PlayStation 4 en 2 voor de Xbox One. De gloednieuwe Mortal Kombat game vol met bloederige fatalities komt 23 april uit. In het vorige deel kon je al zien hoe Cassie Cage Shinnok versloeg en hierdoor de Earthrealm redde. Raiden zal in dit deel er nu alles aan doen om de Earthrealm te beschermen tegen alle vijanden.

  Wil jij kans maken op een van deze te gekke prijzen? Kijk dan nu de video hierboven waarin Rox uitlegt hoe je deze prijs kan winnen.

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Mortal Kombat 11

  Verkijgbaar vanaf 23 april 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.