Reageer en Win - LEGO The Incredibles voor Xbox One

Article
vrijdag, 20 juli 2018 om 17:17
reageer en win lego the incredibles voor xbox one 136315
In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Warner Bros LEGO The Incredibles op de Xbox One weg! Drie van jullie kunnen de game winnen!
Vorige week konden jullie kans maken op de film Call Me By Your Name op DVD of Blu-Ray en Skyscraper vrijkaarten & goodies. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Als je de DVD of Blu-Ray gewonnen hebt, stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar Rox via [email protected]. Als je de vrijkaarten & goodies gewonnen hebt, stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar Luuc via [email protected].

Reageer en Win - LEGO The Incredibles

Deze week maken jullie kans op LEGO The Incredibles voor de Xbox Oneââââââ. Deze geven we in samenwerking met Warner Bros weg en dat doen we niet één keer, maar zelfs drie keer! Blijf ook vooral even kijken tot na het einde voor een scala aan leuke bloopers.

Zo win je!

Bekijk natuurlijk de video hierboven met alle informatie over LEGO The Incredibles op Xbox One.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).