Reageer en Win - Tickets voor FINAL Symphony II en karten!

  In de Reageer & Win van deze week maken jullie kans op 2 kaarten voor het FINAL symphony II en 2 kaarten voor karten bij Silverstone. Bekijk de video hieronder, waarin Rox uitlegt hoe je kans kunt maken op deze toffe prijs en waarin zij bekend maakt wie er de vorige keer heeft gewonnen.

  In de Reageer en Win van vorige week gaven wij 3x twee vrijkaarten voor Longshot weg. Rox maakt de winnaars bekend zodat hij of zij binnenkort kan genieten van een geweldige film.

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win - Tickets voor FINAL Symphony II en karten!

  We geven deze week in samenwerking met het Concertgebouw en Silverstone, 2 te gekke prijzen weg, namelijk 2 kaarten voor het prachtige Final Fantasy Orkest.

  Na het succes van de show in Japan en Europa komt het nu naar Amsterdam. Het orkest is op 5 juli in het Concertgebouw in Amsterdam. Het Nederlands Philharmonisch Orkest wordt gedirigeerd door Eckehard Stier en achter de piano zit Mischa Cheung

  De nummers die worden gespeeld tijdens het orkest zijn:

  • Valtonen – In a Roundabout Way
  • Hamauzu - Utopia in the Sky (uit 'Final Fantasy XIII')
  • Uematsu - For the People of Gaia (uit 'Final Fantasy IX')
  • Uematsu - Mono no aware (uit 'Final Fantasy VIII')
  • Uematsu - Library of Ancients (uit 'Final Fantasy V')

  De nummers komen uit FF V, VIII, IX en XIII en het gaat ongeveer 2,5 uur duren. Als je nou niet wint maar je wilt wel heel graag naar het orkest. Dan kan je nog tickets halen op de website, maar wees snel want ze vliegen de deur uit!

  Silverstone logo

  Ook kan je 2 kaarten winnen voor 1 heat(10min) karten op de 552 meter lange baan bij Silverstone in Zwanenburg.

  Wil jij kans maken op deze toffe prijzen? Bekijk dan de video hier boven, waarin Rox uitlegt wat je moet doen.

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.