Reageer en Win - Skyscraper tickets en Call Me By Your Name

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Universal Pictures en Warner Bros prijzen weg! Je kunt deze week een Skyscraper vrijkaarten + goodies winnen of Call Me By Your Name op Blu-Ray of DVD!

  XGN

  Vorige week konden jullie kans maken op een Film1 abonnement en The First Purge vrijkaarten. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar Rox via r.v.d.helm@xgn.nl.

  Reageer en Win - Skyscraper vrijkaarten of Call Me By Your Name op Blu-Ray & DVD

  Deze week maken jullie kans op Skyscraper vrijkaarten & goodies. In samenwerking met Universal Pictures geven we drie keer een T-Shirt, bidon en vrijkaarten voor de film weg. Als je hiervoor mee wilt doen, vergeet dan ook vooral niet om je maat door te geven. Dit is alleen niet het enige wat we deze week weggeven.

  Deze week geven we namelijk in samenwerking met Sony Pictures ook de Call Me By Your Name DVD en Blu-Ray weg. Van beide formaten geven we de film twee keer weg. Blijf ook vooral even kijken tot na het einde voor een paar leuke blooper.

  Zo win je!

  Bekijk natuurlijk de video hierboven met alle informatie over de Skyscraper vrijkaarten en de Call Me By Your Name op Blu-Ray & DVD.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.