Reageer en Win - Film1 abonnement en The First Purge vrijkaarten

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Film1 en Universal Pictures weg! Je kunt deze week een Film1 jaarabonnement winnen of The First Purge vrijkaarten + goodies!

  Vorige week konden jullie kans maken op de The Crew 2 goodies en Call of Duty WW2 DLC. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar Rox via r.v.d.helm@xgn.nl.

  Reageer en Win - Film1 jaarabonnement of The First Purge vrijkaarten + goodies

  Deze week maken jullie kans op een Film1 jaarabonnement die we in samenwerking met Film1 weggevenââââââ. Het jaarabonnement kost je normaal gesproken 79,99 euro en je kunt dankzij het abonnement een grote selectie van de nieuwste films zien. Je kunt onbeperkt kijken via de nieuwe app op je telefoon, tablet of gewoon op de televisie. Dit is alleen niet het enige wat we deze week weggeven.

  Deze week geven we namelijk in samenwerking met Universal Pictures vrijkaarten weg voor The First Purge + een aantal goodies. Niet alleen krijg je twee vrijkaarten voor de film, maar ook zit er een rood The First Purge petje bij en de DVD van de eerste drie Purge-films. Blijf ook vooral even kijken tot na het einde voor een blooper.

  Zo win je!

  Bekijk natuurlijk de video hierboven met alle informatie over het Film1 jaarabonnement en The First Purge vrijkaarten + goodies. Deze week steekt de vork namelijk net iets anders in de steel.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.