Reageer en Win - Razer Raiju Ultimate en Ant-Man and the Wasp

  In de Reageer en Win van deze week maken jullie kans op een Razer Raiju Ultimate controller voor de PlayStation 4 of PC. Daarnaast geven wij één DVD en één Blu-ray weg van Ant-Man and the Wasp. Bekijk de video hieronder als je wil weten hoe je kans kunt maken op deze toffe prijzen.

  In de Reageer en Win van vorige week gaven we drie maal twee kaartjes voor Serenity weg. Deze nieuwe film met Matthew Mcconaughey in de hoofdrol, draait vanaf 24 januari in de Nederlandse bioscopen. Daarnaast gaven in samenwerking met Razer ook een toffe Razer Sphex V2 Mini muismat weg.

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win - Razer Raiju Ultimate en Ant-Man and the Wasp

  Deze week geven we in samenwerking met Razer een gave Razer Raiju Ultimate controller weg. Deze controller is geschikt voor zowel PlayStation 4 als PC. De controller heeft meer knoppen dan een reguliere PlayStation 4 controller, waardoor je meer mogelijkheden hebt tijdens het spelen van verschillende games.

  Daarnaast hebben we nog twee hele toffe prijzen. Deze week geven we namelijk ook een DVD en Blu-ray van Ant-Man and the Wasp weg. Deze film heeft een goed verhaal met sterke personages. Daarnaast bevat Ant-Man and the Wasp ook een flinke dosis humor, waardoor jij met een glimlach op de bank zit.

  Bekijk de video hierboven waarin Luuc uitlegt wat je moet doen om kans te maken!

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.