Reageer en Win - Jumanji: Welcome to the Jungle Steelbook Blu-Ray

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Sony drie keer de Jumanji: Welcome to the Jungle Steelbook Blu-Ray weg! Ook voegen wij de DVD van Now You See Me 2 toe aan onze kwartaalprijs!

  Vorige week konden jullie kans maken op Detroit: Become Human voor de PlayStation 4. Dat is natuurlijk de nieuwe game van Quantic Dreams. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar Rox via r.v.d.helm@xgn.nl.

  Reageer en Win - Jumanji: Welcome to the Jungle Steelbook Blu-Ray

  Deze week maken jullie kans op de Jumanji: Welcome to the Jungle Steelbook Blu-Rayââââââ. Deze geven we niet één keer weg, maar zelfs drie keer. Ook deze week wordt er een nieuwe toevoeging gedaan aan onze kwartaalprijs, je kan vanaf nu kans maken op de DVD van Now You See Me 2! Deze prijs kun je winnen door een kwartaal flink reacties achter te laten op de website en uiteraard op een beetje een leuke manier.

  Blijf ook vooral even kijken tot na het einde voor een aantal hilarische bloopers. Je valt bijna van je stoel van het lachen. Het is weer lachen, gieren, brullen geblazen met de Reageer en Win van deze week!

  Zo win je!

  Bekijk natuurlijk de video hierboven met alle informatie over de Jumanji: Welcome to the Jungle Steelbook Blu-Ray.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Detroit: Become Human

  Verkijgbaar vanaf 25 may 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.