Reageer en Win - LEGO Marvel Superheroes 2 pakket en Console Skins!

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij een LEGO prijzenpakket weg die in het teken staat van LEGO Marvel Superheroes 2. Hiernaast geven wij ook Console Skins weg om volledig in stijl te gamen. Wil jij kans maken op deze prijzen? Bekijk dan de video en doe mee!

  Vorige week konden jullie kansmaken op een Shadow of War prijzenpakket inclusief de game. Ook gaven wij digitale codes weg voor Tricky Towers PS4. Bekijk snel de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan even een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl.

  Reageer en Win - LEGO Marvel pakket & Console Skins!

  Deze week hebben wij weer een aantal leuke prijzen om weg te geven. Denk aan LEGO Marvel Superheroes 2 voor zowel PS4 als Xbox One. Je kunt niet alleen de game winnen, maar in het pakket zal ook een aantal leuke goodies zitten, waaronder LEGO om zelf in elkaar te zetten.

  Naast het LEGO Marvel pakket geven wij in samenwerking met consoleskins.nl mogen wij skins weggeven voor de PS4 en Xbox One. Gamers kunnen niet alleen hun console een makeover geven, maar ook hun controllers!

  Als laatste voegen we weer een prijs toe aan de grote doos die je aan het eind van het jaar kunt winnen. XGN.nl stelt een grote doos samen waarin we elke week een nieuwe prijs toevoegen. Denk aan: games, films, goodies, t-shirts en ga zo maar door. Aan het eind van het jaar gaat deze gevulde doos naar één gelukkige winnaar! Wat je daarvoor moet doen is elke week op flink wat artikelen op de website leuke/creatieve reacties achterlaten.

  Hoe win je?

  Bekijk de video om te weten hoe je kans maakt op het prijzenpakket van LEGO Marvel Superheroes 2 en de Console Skins!

  Like en volg ons op Facebook en Twitter!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland of België te zijn.

  LEGO Marvel Super Heroes 2

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.