Reageer en Win - Naruto to Boruto Shinobi Striker PS4

  In onze Reageer en Win! Maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Bandai Namco vijf exemplaren van Naruto to Boruto Shinobi Striker voor de Playstation 4 weg. Bekijk snel de video voor meer informatie!

  Vorige week konden jullie kans maken op Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition voor de Playstation 4 en konden jullie kans maken op 6 vrijkaartjes voor Searching en Alpha. (De kaartjes van Alpha zijn al opgestuurd naar de winnaars) Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar Rox via r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win - Naruto to Boruto Shinobi Striker voor de PlayStation 4

  Deze week maken jullie kans op vijf keer Naruto to Boruto Shinobi Striker voor de PlayStation 4. Bekijk de video hierboven om erachter te komen hoe je kan winnen. Doe je mee?

  Bekijk de video hierboven met alle informatie over Naruto to Boruto Shinobi Striker voor de PlayStation 4

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Naruto to Boruto Shinobi Striker

  Verkijgbaar vanaf 30 august 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.