Vorige week konden jullie kans maken op Shadow of War - Definitive Edition voor op de PS4 en XBOX One! Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar Rox via r.v.d.helm@xgn.nl .

Reageer en Win XXL– Divinity Original Sin 2 Definitive Edition PS4 en vrijkaarten voor Alpha & Searching

Deze week maken jullie kans op vijf keer Divinity Original Sin 2 Definitive Edition op de Playstation 4, 6 vrijkaarten voor Alpha en 6 vrijkaarten voor Searching! Bekijk de video om erachter te komen hoe je kan winnen. Doe je mee?

Zo win je!

Bekijk natuurlijk de video hierboven met alle informatie over Divinity Original Sin 2 Definitive Edition voor op de PS4 en vrijkaarten voor Alpha & Searching

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!​​​​​​

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).