Reageer en Win - We geven 3x 2 Longshot vrijkaarten weg!

  In de Reageer & Win van deze week maken jullie kans op 3x twee te gekke Longshot vrijkaarten. Bekijk de video hieronder, waarin Luuc uitlegt hoe je kans kunt maken op deze toffe prijs en waarin hij bekend maakt wie de er vorige keer heeft gewonnen.

  In de Reageer en Win van vorige week gaven wij twee keer de Hoe Tem Je Een Draak 3 Blu-ray weg. Luuc maakt de winnaars bekend zodat hij of zij binnenkort kan genieten van een geweldig spel.

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win - 3x 2 Longshot vrijkaarten

  Deze week geven wij in samenwerking met Lionsgate, 3x twee vrijkaarten voor Longshot weg. De film is op 13 juni uitgekomen. Charlotte Field (Charlize Theron) is de secretary of state in Amerika. Ze is een succesvolle diplomaat die nu president wilt worden. Fred Flarsky (Seth Rogen) is een journalist die ontslag neemt omdat hij het er niet mee eens is met wat zijn bedrijf doet.

  Ze komen elkaar tegen op een evenement. Na een tijdje herkennen ze elkaar en raken ze aan de praat. Na het feestje kijkt Charlotte naar Fred zijn werk. Hierdoor wil Charlotte Fred aannemen als speechwriter. Dit doet ze en nu moet ze Fred onder controle houden zodat haar campagne voor president goed verloopt.

  Wil jij kans maken op deze toffe prijs? Bekijk dan de video hier boven, waarin Luuc uitlegt wat je moet doen.

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.