Reageer en Win - Occupied seizoen 2

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Lumière drie exemplaren van Occupied seizoen 2 weg! Ook voegen wij Warner Brothers' DC Justice League op 4k blu-ray toe aan onze kwartaalprijs!

  Woord vooraf: om kans te maken op een van de drie exemplaren van het 2e seizoen van Occupied, moet je ons zowel volgen op Instagram als reageren op de bijbehorende post.

  Vorige week konden jullie kans maken op het een Warner Brothers DC Justice League op 4K blu-ray + een bijpassend goodiepakket!. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan even een e-mail met je adresgegevens naar Rox vd Helm via r.v.d.helm@xgn.nl.

  Reageer en Win - Occupied Seizoen 2

  Deze week maken jullie 3 keer kans op het 2e seizoen van de Noorse serie Occupied. Ook deze week wordt er een nieuwe toevoeging gedaan aan onze kwartaalprijs, je kan vanaf nu kans maken op een grote World of Tanks sporttas ! Deze prijs kun je winnen door een kwartaal flink reacties achter te laten op de website en uiteraard op een beetje een leuke manier.

  Zo win je!

  Bekijk natuurlijk de video hierboven met alle informatie over Justice League Blu-ray + bijpassend goodiepakket en 2 PlayStation 4 Pro skins!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.