Beste drugs in games - Vier 420 met videogames

Article
vrijdag, 20 april 2018 om 12:09
xgn google image
Het is vandaag 20 april en dat betekent dat God of War uit is. Het betekent voor stoners echter iets anders want op 20 april vieren zij het roken van een joint. Doordat de Amerikaanse kalender de maand en dag omdraaien krijg je dan 420 en dus zetten wij de top 5 beste drugs in games op een rijtje.
Drugs zijn natuurlijk nooit aan te raden en het wordt ten sterkste afgeraden om ze te gebruiken. In video games worden er genoeg alternatieven aangeboden die een drugservaring voor je nabootsen zonder dat je met de schadelijke gevolgen te maken krijgt. Gebruik dan ook zeker geen drug. Laat beste drugs in games die ervaring op een overdreven wijze nabootsen en blijf gezond.

De Green Syringe uit Surgeon Simulator Experience Reality

Laten we beginnen met de minst bekende game op deze lijst beste drugs in games. In Surgeon Simulator heb je de rol van chirurg die operaties uitvoert op verschillende patiënten. Dit betekent ook dat je toegang hebt tot verschillende drugs, die in het spel tot uiting komen in vorm van onder andere een groene injectienaald.
Als je per ongeluk de groene injectienaald aanraakt tijdens een operatie zul je het merken ook. Je drogeert jezelf hierdoor waardoor je scherm vol raakt met groene en paarse kleuren. Daarbovenop vertraagt alles om je heen en wordt het moeilijk te zien wat je aan het doen bent. Probeer dan nog maar eens de operatie succesvol af te ronden.
130022

Het Fear Gas in Batman: Arkham Knight

Misschien wel de meest subtiele drug in games op deze lijst is het moment waarop Scarecrow op succesvolle wijze Batman weet te verrassen met Fear Gas. Wat volgt is de interne angst van de Caped Crusader die de controle overneemt in de vorm van The Joker. Het is bizar om te zien hoe Joker reageert op het in controle hebben van Batmans lichaam.
Vervolgens moet je het als Joker’s Batman opnemen tegen een leger van Scarecrow’s handlangers terwijl je van alle kanten wordt aangemoedigd door Jokers die er eigenlijk helemaal niet zijn. Die zijn net zo goed een onderdeel van Batman’s illusie.
130023

Touch Fuzzy, Get Dizzy in Super Mario World 2: Yoshi’s Island

Het is echt waar. Er is een drugsgerelateerd level in een Nintendo game. Het grootste wonder van alles is misschien wel dat het in Super Mario World 2: Yoshi’s Island zit. De game heeft van top tot teen een kinderlijk uiterlijk waarbij de schattigheid bijna van je beeldscherm druipt.
Toch bevat de game een level (wereld 1-7) waarin Yoshi na het aanraken of inslikken van de witte vijand Fuzzy intens grote pupillen krijgt. Vervolgens begint het level om Yoshi heen te draaien terwijl er een scala aan kleuren het level binnendringen. Het is niets minder dan spectaculair om te spelen en als kind had je waarschijnlijk niet door dat je even in een door Yoshi gehallucineerde drugstrip speelt. Het is onwaarschijnlijk dat Yoshi voor Nintendo Switch een soortgelijk level krijgt, maar je weet het natuurlijk nooit.
130024

Van paddo’s tot wietplantages in Far Cry 3

Far Cry 3 heeft genoeg momenten die de lijst van beste drugstrips halen en daarom combineren we ze allemaal. Je hebt als eerste de trip door het toedoen van tribalhoofd Citra. Hierdoor maak je eerst een vrije val in het water, waardoor je onder water met je vrienden zit te pokeren. Dit gaat nog een tijdje door tot je het voorwerp hebt gevonden waar Citra naar zoekt.
Als tweede heb je dan ook nog de trip waarbij je naar paddestoelen moet zoeken die vervolgens helemaal je beeld vervormen. De meest memorabele is toch wel het moment waarop er aan je gevraagd wordt of je een aantal wietplantages af wilt branden. Als Jason heb je geen keuze en ga je op pad met een vlammenwerper. Zodra je de wietplantage betreedt start vervolgens het reggae dubstep nummer ‘Make it Bun Dem’ en ga je los met de vlammenwerper terwijl je langzaam maar zeker high wordt.
130025

De PCP Trip uit Grand Theft Auto V

De onbetwiste nummer één is toch wel de meest bekende drugtrip, namelijk die in Grand Theft Auto V (GTA5). Wanneer Michael nietvermoedend een nieuw soort joint wordt aangeboden, beleeft hij de trip van zijn leven en wij zijn er als de speler bij voor elk krankzinnig moment. De tijd vertraagt, kleuren vervagen en voor je het weet sta je aliens overhoop te knallen.
Hier houdt het niet mee op, want later in het spel kom je dezelfde persoon die je de joint gaf weer tegen en beleef je een nog veel gestoordere trip. De tijd vertraagt opnieuw en wanneer je wakker wordt, ben je omringd door apen. Vervolgens word je ontvoerd door aliens en maak je de meest kleurrijke vrije val aller tijden. En dat alles terwijl Michael in z'n ondergoed valt.

Dit zijn de beste drugs in games

Dit zijn de vijf beste drugs in games waardoor je bizarre trips ondergaat terwijl je een game aan het spelen bent. Mocht je naast deze momenten nog meer willen weten over drugs in bijvoorbeeld films? Lees dan over ook vooral alles over de drugs content op netflix.

Populair Nieuws