Hitman 2 Collector's Edition - Hiervoor trek je de portemonnee open!

  Echte sluipschutters en fans van Hitman 2 opgelet! De Hitman 2 Collector's Edition komt eraan en daar kun je als fan helemaal blij van worden. De Hitman 2 Collector’s Edition geeft je namelijk meerdere leuke extra’s die zowel digitaal als fysiek zijn voor een prijs 144 euro.

  De Hitman 2 Collector’s Edition bevat natuurlijk de game, maar daarbuiten nog veel meer. Je krijgt namelijk niet alleen maar de standaard versie van de game, maar de Gold Edition. Dat betekent dat je de game vier dagen eerder geleverd krijgt en ook nog eens recht hebt op de Sniper Assassin pre-order bonus. Daar komt nog bij dat je op een later moment uitbreidingspakketten 1 & 2 krijgt.

  Waar je in de game gelijk gebruik van kunt maken is de Italiaanse aktetas die gemaakt is van zwart leer. Die past namelijk mooi bij het pak dat je krijgt, want die is namelijk net zo zwart als de nacht. Om vijanden in stijl uit te schakelen kan je als Agent 47 vervolgens gebruik maken van het ICA 19 Blackballer-pistool en een rubberen ‘stresseend’.

  Naast de digitale voordelen zijn er ook nog een aantal fysieke voorwerpen die je bij de Hitman 2 Collector’s Edition krijgt. Zo krijgt je het exclusieve pakket waarin alles geleverd wordt die eruitziet als de wapenkist van Agent 47. In deze wapenkist vind je vervolgens de steelcase van de game, een Agent 47 sleutelhanger, rubberen eendje en een karakteristieke munt van Agent 47.

  Je kunt de Hitman 2 Collector’s Edition hier bestellen. De editie kost 144 euro en is beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One.

  Hitman 2 Collector's Edition - bol.com

  Hitman 2 Collector’s Edition – Het overzicht

  Om het overzichtelijk te maken hebben we hieronder voor je nog een keer alles wat er in de Hitman 2 Collector’s Edition zit voor je op een rijtje gezet:

  • Hitman 2 Gold Edition
  • Sniper Assassin preorder bonus
  • Vier dagen eerder spelen
  • Een exclusieve Hitman 2 steelbook
  • Uitbreidingspakket 1 & 2
  • Replica wapenkist van Agent 47
  • Agent 47 kogelsleutelhanger
  • Agent 47 rubberen eendje
  • Agent 47 karakteristieke munt

  Hitman 2 komt op 13 november uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Met de Hitman 2 Collector’s Edition kun je al spelen vanaf 9 november krijgen als je deze bestelt voor de PlayStation 4 of Xbox One.

  Hitman 2

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.