Reageer en Win - UNO voor de Switch en Supergirl seizoen 2

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven we een familiespel weg voor de Switch, namelijk UNO en vier keer het tweede seizoen van Supergirl. Waarvan er eentje in de doos voor de kwartaalprijs gaat.

  Woord vooraf: onze excuses voor het geluid, er was iets fout gegaan. Nu staat alles goed voor volgende week.

  Vorige week konden jullie kansmaken op de racegame van EA genaamd Need for Speed Payback. Bekijk snel de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan even een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl.

  Reageer en win - UNO voor de Switch Supergirl seizoen 2

  Deze week geven we weer een game weg, alleen dit keer niet voor de PlayStation of Xbox, maar voor de Nintendo Switch! In samenwerking met Ubisoft mogen wij een fysieke en een digitale versie van het spel voor de Switch weggeven. Maar dat is niet het enige, deze week kunnen jullie namelijk ook drie keer het tweede seizoen van Supergirl winnen op DVD.

  Daarnaast hebben we nog een vierde exemplaar van het tweede seizoen dat we mogen weggeven van Warner Brothers en die gaat in de doos van de kwartaalprijs! Deze doos kun je winnen een kwartaal flink reacties achter te laten op de website en uiteraard op een beetje een leuke manier.

  ââââHoe win je?

  Bekijk de video om te weten hoe je kans maakt UNO voor de Switch en Supergirl seizoen 2!

  Like en volg ons op Facebook en Twitter!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar het heen gestuurd kan worden).

  UNO

  Verkijgbaar vanaf 15 september 2009

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.