Reageer en Win - Razer muismat en Serenity filmtickets

  In de Reageer en Win van deze week maken jullie kans op een ultra dunne Razer muismat en Serenity kaarten. Daarnaast krijg je te horen wie er vandoor gaat met 11-11 Memories Retold; voor PlayStation 4, Xbox One en een perskit. Bekijk de video voor meer informatie!

  In de Reageer en Win van vorige week konden jullie 11-11 Memories Retold voor de PlayStation 4, Xbox On en een perskit van de game. Bekijk de video om erachter te komen of jij gewonnen hebt!

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win - Razer Muismat en zes Serenity tickets

  Deze week geven we in samenwerking met Razer een toffe muismat weg. De muismat is ultra dun en geschikt voor zowel optische muizen als laser muizen. De muismat heeft verschillende kleuren en is dus eigenlijk een lust voor het oog. Daarnaast geven we drie keer twee tickets voor Serenity weg. Deze film, met Matthew Mcconaughey in de hoofdrol, draait vanaf 24 januari in de Nederlandse bioscopen.

  Bekijk de video hierboven waarin Rox uitlegt wat je moet doen om kans te maken!

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.