Reageer & Win - The Girl In The Spider's Web & Vrijkaarten The Hustle

  In de Reageer & Win van deze week maken jullie kans op drie Blu-ray exemplaren van The Girl In The Spider's Web en 3 keer 2 vrijkaarten voor The Hustle. Bekijk de video hieronder, waarin Luuc uitlegt hoe je kans kunt maken op deze toffe prijzen!

  In de Reageer en Win van vorige week gaven unieke UNIQLO Street Fighter shirts weg. Luuc maakt de winnaars bekend zodat zij binnenkort kunnen genieten van hun shirtjes.

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win The Girl In The Spider's Web Blu-ray & vrijkaarten The Hustle

  Deze week geven wij in samenwerking met Sony Pictures drie Blu-ray exemplaren van The Girl In The Spider's Web weg. De film is een misdaad-thriller geregisseerd door Fede Alvarez. Het is gebaseerd op het boek “Wat ons niet zal doden” uit 2015 van David Lagercrantz en een vervolg op de millennium-trilogie van Stieg Larsson. De film gaat over de computerhacker Lisbeth Salander die bestrijdt opnieuw onrecht tegen vrouwen, maar raakt samen met journalist Mikael Blomkvist steeds meer verstrikt in een web van spionnen, cybercriminelen en corruptie binnen de overheid. De film ging op 24 oktober 2018 in première op het internationaal filmfestival van Rome.

  Ook geven wij deze week in samenwerking met Universal Pictures 3 keer 2 vrijkaarten weg voor The Hustle. De film is een Amerikaanse comedy en gaat over twee oplichters die samen rijke mannen in de Franse riviera oplichten. Hoewel de twee vrouwen eerst concurrenten zijn van elkaar, besluiten ze later toch om samen mannen op te lichten die iets verkeerds hebben gedaan. De film kwam uit op 9 mei 2019

  Wil jij nou kans maken op deze toffe prijzen? Bekijk dan de video hier boven, waarin Luuc uitlegt wat je moet doen.

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.