Reageer en Win Under The Silver Lake tickets & The Good Doctor Seizoen 1 DVD

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij bioscooptickets weg voor Under The Silver Lake en The Good Doctor Seizoen 1 op DVD

  Vorige week konden jullie kans maken op een te gek Sea of Thieves goodiepakket! Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar Rox via r.v.d.helm@xgn.nl.

  Reageer en Win - Under The Silver Lake bios tickets & The Good Doctor Seizoen 1 DVD

  Deze week maken jullie kans op twee keer 2 bioscoopkaartjes voor Under The Silver lake en niet één maar drie keer The Good Doctor seizoen 1 op DVD! Laat in de reacties weten voor welke prijs je mee wilt doen.

  Zo win je!

  Bekijk natuurlijk de video hierboven met alle informatie over

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Sea of Thieves

  Verkijgbaar vanaf 20 march 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.