Reageer en Win - Carnival Games & Mortal Engines

  In onze Reageer en Win maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met 2K Games drie keer Carnival Games weg voor de Nintendo Switch en de PlayStation 4. Daarnaast geven wij ook vrijkaartjes en een goodiepakket met vrijkaarten weg van Mortal Engines. Bekijk de video voor meer informatie!

  Vorige week konden jullie kans maken op de Deluxe Editie van LEGO DC Super-Villains voor de Nintendo Switch. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen!

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win - Carnival Games & Mortal Engines

  Deze week geven wij in samenwerking met 2K Games drie keer Carnival Games weg voor de Nintendo Switch en de PlayStation 4. Daarnaast geven wij ook vrijkaartjes en een goodiepakket weg van Mortal Engines.

  Bekijk de video hierboven waarin Sonja en Rox precies uitleggen wat je moet doen om kans te maken!

  Vergeet niet om een vraag te stellen aan ons hieronder in de comments. Wie weet heb jij de vraag van de week!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Carnival Games

  Verkijgbaar vanaf 6 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.