Reageer en Win - 3 x 2 tickets voor de nieuwe actiefilm Anna!

  Op dit moment zijn er al 2 giveaways bezig op onze Instagram-account, maar de Reageer en Win blijft er natuurlijk elke week in. Voor deze vrijdag geven wij 3 x 2 tickets weg voor de film Anna! Een film vol met actie geregisseerd door Luc Besson.

  Rectificatie: Na verder onderzoek afgelopen weekend zijn we tot de conclusie gekomen dat het commentaar in de reacties terecht was en hebben we een nieuwe winnaar gekozen die zich wel volledig aan de opdracht heeft gehouden. De eerder gekozen winnaar voldeed slechts deels aan de gestelde eisen. Onze excuses voor het ongemak.

  Winnaars afgelopen week

  Afgelopen week maakten jullie kans op de Limited edition Xbox Seagate 2TB Gears 5 Hard drive.
  Natuurlijk betekent dat we dus ook deze week weer een winnaar hebben uitgekozen.

  En de winnaar is…. BierBuikBarry!

  Van harte gefeliciteerd met je prijs! Stuur een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl.

  Reageer en win – Anna filmtickets

  Prijs: 3 x 2 tickets voor Anna!

  Deze week maken drie van jullie dankzij de samenwerking met Independent Films kans op 2 tickets voor Anna! De film gaat over een beeldschone vrouw genaamd Anna Poliatova. Een vrouw die naast haar beeldschone uiterlijk ook een geheim heeft. Een geheim dat ervoor zal zorgen dat zij de meeste getalenteerde en sterkste sluipmoordenaar kan worden.

  Hoe gaan wij dit weggeven?

  Vrij simpel. Wij zullen drie winnaars kiezen. De winnaars moeten minstens op dit artikel, en een ander artikel op XGN, reageren. Laat in het bericht weten waarom je de tickets zou willen winnen. Verder kan jij je kansen verhogen door ons te volgen op Instagram, je vrienden ons te laten volgen en door mee te doen met de andere giveaways. Hoe vaker we jouw naam zien, hoe groter de kans is dat je volgende week een mooie prijs ontvangt!

  Natuurlijk wordt zoals gewoonlijk de winnaar volgende week bekendgemaakt op de website.

  Vraag van de week

  De vraag van de week komt deze week van RG-force. Hij vroeg:

  Wij kunnen niet wachten tot Luigi's Mansion 3. De game oogt erg mooi en de nieuwe Gooigi belooft een hele toffe toevoeging te worden waarmee we nu al aan de slag willen!

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.