Reageer en Win Strange Brigade CE en Assassin's Creed Odyssey pakket

  In onze Reageer en Win! Maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Rebellion één collector's edition weg van Strange Brigade voor de PlayStation 4. Daarnaast geven wij in samenwerking met Ubisoft een goodie pakket van Assassin's Creed Odyssey weg! Bekijk de video voor meer informatie.

  Vorige week konden jullie kans maken op twee exemplaren van The Long Dark voor de Playstation 4. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen!

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar Rox via r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win Strange Brigade CE en Assassin's Creed Odyssey pakket

  Deze week maken jullie kans op één collector's edition van Strange Brigade voor de PlayStation 4 en een Assassin's Creed Odyssey pakket! Bekijk de video om te zien hoe je kans maakt op deze mooie prijzen!

  Wat zit er in de Strange Brigade Collector's Editie?

  - Digitaal wapen pakket.

  - Een boek met 64 bladzijdes

  - Een zeppelin die je zelf in elkaar kan zetten.

  - Een exclusieve steelbook met één exemplaar van Strange Brigade voor de PlayStation 4

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Strange Brigade

  Verkijgbaar vanaf 28 august 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.