My Hero One's Justice release - Fans mogen zich voorbereiden

Article
vrijdag, 12 oktober 2018 om 11:49
my hero ones justice release bereid je maar voor 140402
Anime is best wel vergelijkbaar met moderne kunst: je moet ervan houden. Een anime die het goed doet en bij velen in de smaak valt is My Hero Academia. Dat is dan ook de reden voor de My Hero One’s Justice release, want het is de game gebaseerd op de anime.
Dragon Ball Z, Pokémon en One Piece zijn maar een paar bekende anime series die dankzij immense populariteit een eigen game kregen. My Hero Academia gaat die grote namen achterna met de My Hero One’s Justice release. Dat niet alleen, want het is een typische vechtgame waarbij je elkaar kapot kunt beuken.

Voor de fans

My Hero One's Justice is namelijk een 3D-vechtgame waarbij je met een scala aan personages uit de anime een potje kunt knokken. Je hebt de keuze uit twintig verschillende personages om mee te vechten en dat op vijftien verschillende locaties. Natuurlijk zijn Izuku Midoriya en Tomura Shigaraki van de partij, maar ook het lievelingetje van de fans, Shoto Todoroki, is van de partij.
In My Hero One’s Justice kun je namelijk als zowel de helden als schurken spelen. Dit soort details laten zien dat de game een uitgebreide keuze willen geven aan fans van de serie, want wie de serie gezien heeft, wil natuurlijk wel eens wat anders dan de goedzak zijn. Niets is zo lekker om het heilige boontje een keer een flinke opdonder te geven en de My Hero One’s Justice release geeft je dan ook die kans in grootse gevechten.
140403

Vernietigende gevechten

Op het eerste gezicht lijk je die gevechten één tegen één te spelen, maar dat is slechts een illusie. Gevechten kunnen namelijk met maximaal drie personages gevochten worden, waarbij twee van de personages door middel van oproepen je tijdelijk steunen in de strijd. Hierdoor kun je de levensbalk van vijanden nog sneller leegmaken, want dat is natuurlijk het doel van een gevecht; de tegenstander uitschakelen door de levensbalk weg te spelen.
Terwijl je dit aan het doen bent, zal je wel snel iets opvallen, want de omgevingen worden langzaam maar zeker ook met de grond gelijk gemaakt. De meest vredelievende planten en parkbankjes worden met één klap van de kaart geveegd tijdens de gevechten. Niets is veilig, want ook de gebouwen krijgen het te verduren omdat je een gevecht kunt voortzetten op de muur van bijvoorbeeld een flatgebouw. Het perspectief van de locatie draait met je mee, waardoor het nog steeds een typische 3D-vechtgame is.
140404

My Hero’s One Justice release bevat een sprankelende stijl

Wat je voor de My Hero’s One Justice release ook zeker moet weten is hoe de game een mooie visuele stijl heeft. Deze doet je binnen enkele seconden denken aan de stijl van andere games gebaseerd op anime, zoals One Piece Pirate Warriors 3. Het is 3D-animatie die de anime tot leven doet komen en als het ware laat stralen dankzij leuke lichteffecten.
Zo lijkt de glans van de personages af te glijden en zorgt dit alleen maar voor genot wanneer een speciale aanval uitgedeeld wordt. Hierdoor spatten de vonken van de animaties af wat direct de mindere graphics goed maakt. My Hero’s One Justice komt op 26 oktober uit op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.