Reageer en Win - Skylanders Superchargers voor iOS

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Activision twee keer Skylanders Superchargers voor iOS weg! Ook voegen wij Soedesco's Teslagrad voor de PlayStation 3 toe aan onze kwartaalprijs!

  Vorige week konden jullie kans maken op SOEDESCO'sSoedesco's Real Farm voor de PS4 of Armello voor de Xbox One. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan even een e-mail met je adresgegevens naar Rox via r.v.d.helm@xgn.nl.

  Reageer en Win - Skylanders Superchargers voor iOS

  Deze week maken jullie kans op Skylanders Superchargers voor iOS. Ook deze week wordt er een nieuwe toevoeging gedaan aan onze kwartaalprijs, je kan vanaf nu kans maken op SOEDESCO'sSoedesco's Teslagrad voor de PlayStation 3! Deze prijs kun je winnen door een kwartaal flink reacties achter te laten op de website en uiteraard op een beetje een leuke manier.

  Zo win je!

  Bekijk natuurlijk de video hierboven met alle informatie over Skylanders Superchargers voor iOS

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook , of te volgen op Twitter en Instagram !

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken . Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.