Reageer en Win - Win een gratis blu-ray van The Mule!

  In de Reageer & Win van deze week geven we 2x een blu-ray van The Mule weg. Bekijk de video hieronder, waarin Rox uitlegt hoe je kans kunt maken op deze toffe prijs en waarin zij bekend maakt wie er de vorige keer heeft gewonnen. Vergeet ook niet even de bloopers te bekijken!

  In de Reageer en Win van vorige week gaven wij 2 tickets voor FINAL Symphony en 2x één heat karten bij Silverstone weg. Rox maakt de winnaars bekend zodat hij of zij binnenkort kan genieten van een geweldige film.

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win - Win een gratis blu-ray van The Mule!

  Deze week geven wij in samenwerking met Warner Bros 2x een blu-ray van The Mule weg. De film is 12 juni uitgekomen en is geregisseerd door Clint Eastwood, die zelf ook een rol heeft in de film.

  De film gaat over Earl Stone(Clint Eastwood), een 86 jaar oude man die in de Tweede Wereldoorlog heeft gevochten. Na de oorlog probeerde hij een leven op te bouwen als een bloemist. alleen leverde dit niet genoeg geld op en nam hij een deal aan van een Mexicaans drugskartel. Maar het kartel wordt onderzocht door de DEA wat voor veel problemen zorgt.

  Wil jij kans maken op deze toffe prijzen? Bekijk dan de video hier boven, waarin Rox uitlegt wat je moet doen.

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.