Reageer en Win - The Last of Us Part 2 goodies

  Het is alweer bijna weekend en dat betekent dat het ook tijd is voor weer een gloednieuwe Reageer en Win. Deze week geven we twee goodiebags weg van The Last of Us Part 2. Natuurlijk maken we ook bekend wie de prijs van vorige week hebben gewonnen!

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op een Blu-Ray-pakket van Boy: Brahm's Curse, My Spy en Light of my Life. Om deze prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaars van de Blu-ray-sets zijn geworden... Pascal-Enters en maikelf!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.v.d.helm@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Blu-ray pakket

  Deze week kunnen jullie op XGN.nl weer kans maken op een een goodie-pakket van The Last of Us Part 2. In samenwerking met PlayStation geven we twee pakketten weg, bestaande uit: een canvas-tas, hoodie, t-shirt, pet en sleutelhanger. Hierboven kun je alvast even goed kijken hoe de goodies eruit zien.

  The Last of Us Part 2 is natuurlijk het langverwachte vervolg op Naughty Dog's originele PS3-game. De game draait om haat en geeft je de controle over Ellie die op pad gaat naar Seattle voor wraak. In onze The Last of Us Part 2 review kun je lezen wat we van de game vonden. Ondergetekende noemde de game "De beste PS4 game ooit" en waarom kun jij zelf ontdekken!

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  The Last of Us Part 2

  Verkijgbaar vanaf 19 june 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.