Razer line-up - De nieuwste producten van Razer op een rij

  Razer maakt al enige jaren gamingaccessoires van hoge kwaliteit. Of het nu headsets, toetsenborden, muizen of controller zijn, Razer maakt het. Op IFA zijn nieuwe producten van Razer aangekondigd. De nieuwe Razer line-up vind je hier.

  De nieuwe producten die Razer uit de doeken heeft gedaan op IFA zijn erg veelzijdig. Zo is er een headset onthuld die kenners bekend zal voorkomen, een nieuwe webcam is aangekondigd en ook komt Razer met een nieuw toetsenbord. Op IFA werd duidelijk dat veel organisaties zich steeds meer op draadloze apparaten willen richten, maar voor Razer geldt dat niet altijd. Zo is de 'nieuwe' headset van Razer er juist eentje met draad in plaats van zonder.

  Man O War 7.1 wired - Hetzelfde maar dan met draad

  Eerder dit jaar kwam de Razer Man O War op de markt. Wij testten deze headset en waren erg te spreken over de Man O War. Er zat voor sommigen alleen wel een nadeel aan: hij was alleen draadloos te gebruiken. Inspelend op dit probleem komt Razer met een andere versie van de Man O War, de wired versie.

  In essentie is de wired versie van de Man O War hetzelfde als de draadloze versie, behalve dat deze nieuwe versie bedraad is. Op de PC kan je met behulp van Razer Synapse luisteren naar 7.1 surround sound, maar wil je de headset liever gebruiken voor je console, dan moet je het doen met stereo-audio. Door de 3.5 mm aansluiting kun je deze bedrade versie van de Man O War ook gebruiken voor de PS4 of Xbox One. Dit maakt de headset geschikt voor iedere gamer, ongeacht het platform waar je op speelt.

  Wat ook een mooie bijkomstigheid is, is dat de headset minder duur is dan de draadloze uitvoering. Voor de 7.1 wired versie betaal je 134,95 euro. Op die manier houd je ook geld over dus dat is twee keer zo mooi!

  Razer Ornata - 's Werelds eerste mecha-membrane toetsenbord

  Het nieuwste product van Razer dat op IFA werd aangekondigd, is de Razer Ornata. Dit nieuwe toetsenbord is een mengvorm van mechanisch en membraan. Wanneer je typt op het toetsenbord, lijkt het heel erg alsof je op een mechanisch toetsenbord typt, maar niks is minder waar. De Ornata combineert het beste van twee werelden.

  Comfort van membraan wordt gecombineerd met de accurate en snelle feedback van mechanische toetsen. Net als veel andere toetsenborden heeft het apparaat Razer Chroma aan boord. Je kan alle toetsen afzonderlijk een kleur geven of laten pulseren. Net wat jij graag wil.

  Er zijn zelfs aparte verlichtingsprofielen voor de Ornata voor de meest populaire games van het moment. Denk aan Overwatch, Blade and Soul, Black Ops 3 en meer. Om de gebruiker nog meer comfort te bieden, is er een verwijderbare polssteun aanwezig bij de Ornata. Deze zit vast met een magneet en kan heel makkelijk worden verwijderd als je dat wil.

  Je hebt de keuze uit twee soorten. Er is de Razer Ornata Chroma en de normale Razer Ornata. Deze laatstgenoemde heeft een groende achtergrondverlichting. Ga je voor de Chroma-versie, dan heb je veel meer kleurinstellingen.

  Voor de normale uitvoering betaal je 89,99 euro. Wil je meer kleuren, dan ga je voor de Chroma-variant die 109,99 euro kost.

  Razer Stargazer - Dé nieuwe webcam voor streamers

  Streamen is een bezigheid die steeds populairder wordt. Het kijken naar hoe andere mensen een game spelen is serious business geworden de afgelopen jaren. Wil je streamen, dan heb je een webcam nodig. De nieuwe Razer Stargazer, bijvoorbeeld.

  De Stargazer is een nieuwe webcam die je altijd op HD-kwaliteit laat streamen. Je kan bijvoorbeeld bij 720p-kwaliteit streamen met 60 fps. Wil je liever 1080p als resolutie hebben, dan stream je op 30 fps. Het is aan jou wat jij fijner vindt.

  Dit is niet alles, want Razer heeft ook Intel RealSense in de Stargazer verwerkt. Zo is er een dynamische background remover, die ervoor zorgt dat je achtergrond verdwijnt en alleen jij in beeld bent. Op deze manier zien mensen alleen jouw gezicht en de game die je speelt, zonder dat ze kunnen zien wat er in de rest van het huis gebeurt. Ook kun je met de Stargazer een 3D-scan maken en heeft de webcam gebaren- en gezichtsherkenning.

  Je kan de Stargazer nu alvast pre-orderen. De adviesprijs bedraagt ongeveer 149,99 euro.

  Met de toevoeging van deze drie nieuwe producten breidt Razer zijn al vrij uitgebreide assortiment nog meer uit. Een headset met draad is altijd welkom, evenals een nieuw toetsenbord. Maak je uitrusting helemaal compleet met de Stargazer, een van de betere webcams die er zijn en bovendien is de webcam speciaal ontwikkeld voor streamers. Razer maakt echt producten voor gamers door gamers, dat merk je meteen zodra je een Razer-product in handen hebt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.