Bridget Jones's Baby première met veel BN'ers - Video

Article
woensdag, 14 september 2016 om 17:59
xgn google image
Het derde deel in de Bridget Jones serie, Bridget Jones's Baby, is vanaf 15 september te zien in de bioscoop. Maar voordat dat gebeurt is er natuurlijk eerst een première. Wij waren aanwezig op de Bridget Jones's Baby première om de BN'ers op de roze loper te vragen of zij een echte Bridget Jones zijn.
Bridget Jones's Baby is het derde deel in de Bridget Jones serie. Hiervoor hebben we al kunnen genieten van de twee voorgaande delen; Bridget Jones's Diary en Bridget Jones: The Edge of Reason. De romantische komedie komt deze keer weer terug met Renee Zellweger in de hoofdrol als Bridget Jones. Ook krijgen we Colin Firth weer te zien in de rol van Mark Darcy.
Deze keer maakt Patrick Demsy een verschijning in de film als love interest van Bridget, in tegenstelling tot Hugh Grant die we in de twee voorgaande delen voorbij zagen komen. In de film komen we erachter wie de vader is van de baby die Bridget Jones onverwachts krijgt.

Bridget Jones's Baby première - Wat verwachten de BN'ers?

Tijdens de Bridget Jones's Baby première hebben wij natuurlijk flink de tijd gehad om bekende Nederlanders aan de tand te voelen over de film. Wat verwachten zij van de film? En voelen zij zich soms wel eens als een echte Bridget Jones? Check het in de video hierboven.
Benieuwd naar onze mening over de film? Lees dan onze uitgebreide review waarin we je vertellen wat wij vinden van Bridget Jones's Baby.

Populair Nieuws

Laatste Reacties