NBA 2K17 release - Vijf dingen die je moet weten

  NBA 2K17 komt er alweer snel aan. 2K Sports gaf ons op gamescom alvast een uitgebreide kijk op de game. Dit zijn vijf dingen die je moet weten over de NBA 2K17 release!

  Op 20 september komt de nieuwste toevoeging aan de NBA 2K-reeks uit op PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One en PC. Het is alweer het achttiende deel in de reeks en belooft een levensechte basketbalervaring te worden. Kun je ook niet wachten om het basketbalveld weer op te gaan? Lees dan hier alvast alles wat je moet weten over NBA 2K17!

  5. Nederlands tintje in de soundtrack

  Bij een nieuwe game in de NBA 2K-reeks hoort natuurlijk een nieuwe soundtrack. In de playlist van NBA 2K17 zijn nummers van onder andere Imagine Dragons, Grimes en Noah Shebib te vinden. Ook zijn er hiphop-tracks van Outkast en Jay Z in de playlist te vinden.

  Hier blijft het niet bij, want er staat zowaar een nummer van twee Nederlandse artiesten in de lijst. Niemand minder dan Lil' Kleine en Ronnie Flex leveren een bijdrage aan de playlist van NBA 2K17 met hun nummer Bel Me Op!

  De playlist van NBA 2K17 bestaat uit meer dan 50 verschillende nummers van allerlei verschillende genres. Er staat dus voor iedereen wel wat tussen!

  4. Nieuw MyCareer-verhaal

  De MyCareer-modus keert natuurlijk weer terug in NBA 2K17! In NBA 2K16 kregen we wat meer te zien over de donkere kanten die er komen kijken bij het worden van een prof-basketballer. Er is nog niet veel bekend over het verhaal van NBA 2K17, maar wel is er al het één en ander bekend over het hoofdpersonage!

  De MyCareer-modus in NBA 2K17 vertelt namelijk het verhaal van de fictieve basketbalspelspeler Justice Young, die gespeeld wordt door acteur Michael B. Jordan. We zijn erg benieuwd hoe de acteur (die zijn naam deelt met één van de meest bekende basketballers ooit) het zal doen in NBA 2K17.

  3. Nu nóg realistischer!

  De NBA 2K-games zien er natuurlijk ieder jaar iets mooier en realistischer uit, maar voor NBA 2K17 pakt 2K nog zwaarder uit. Zo is er onder andere scherp gelet op het zo werkelijkheidsgetrouw maken van de verschillende zalen waarin teams het tegen elkaar op gaan nemen. Met alles van lichtinval tot de plaatsingen van jumbotrons is rekening gehouden. Dit allemaal om spelers een nog mooiere NBA 2K-ervaring te geven.

  Ook de gameplay is volgens 2K zelf realistischer dan ooit tevoren. De matches tegen de computer zullen veel authentieker aanvoelen dan in de voorgangers. Het zijn flinke beloftes van 2K en wij kunnen niet wachten om het zelf uit te proberen!

  2. Drie verschillende edities

  Echte NBA 2K-liefhebbers krijgen dit jaar de keuze uit drie verschillende pre-order versie. Zo is er de Early Tip-off Edition waarmee je al vanaf 16 september het basketbalveld op mag. Hier komt nog eens bovenop dat je een aantal extra DLC-voorwerpen en 5000 VC (Virtual Currency) bij deze versie krijgt. Een goede deal waarmee je net even wat vroeger met de game aan de slag kunt!

  Naast de Early Tip-off Edition zijn er ook nog twee edities die de recent gestopte basketbalspeler Kobe Bryant eren. Het gaat hier om de Kobe Bryant Legend Edition en de Kobe Bryant Legend Edtion Gold. Bij de Kobe Bryant Legend Edition krijg je in de game bruikbare schoenen, een shirt, een hoodie, 30.000 VC, skins voor je controllers en nog veel meer.

  De Kobe Bryant Legend Edtion Gold bevat alle inhoud van de Kobe Bryant Legend Edition en doet hier nog een schepje bovenop met onder andere 24 paar schoenen en wel 70.000 VC.

  1. Dream Team

  Het zogeheten Dream Team dat in 1992 goud won op de Olympische Spelen is natuurlijk legendarisch, maar hoe zouden zij het doen tegen de toppers van nu? NBA 2K17 kan deze vraag voor ons beantwoorden, want als je de game gepreorderd hebt, kun je het hele team als extra DLC downloaden.

  Magic Johnson, Larry Bird, Michael Jordan en alle andere grote spelers uit 1992 nemen het straks op tegen Paul George, Kevin Durant en Dreymond Green. Een fantasie die uitkomt voor de ware basketbal-fans.

  Bovendien bezorgt het toevoegen van het Dream Team aan NBA 2K17 natuurlijk pure nostalgie. Wij zijn in ieder geval al erg benieuwd of de mannen van 1992 het nog kunnen winnen van de huidige topatleten!

  NBA 2K17 ligt vanaf 20 september in de winkels. De pre orders van de Early Tip-off Edition komen echter vrijdag 16 september al binnen.

  NBA 2K17

  Verkijgbaar vanaf 16 september 2016

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.