Quantum Break cast - waar kennen we ze van?

  De nieuwe game Quantum Break van Remedy introduceert een complete tv-serie in de game. Tijdens de game zal er dan ook worden afgewisseld met ‘echte’ beelden waarin acteurs spelen. Tijdens gamescom is er een trailer verschenen waarin we flarden van de serie te zien kregen. Maar waar kennen we de Quantum Break cast van? Wij zochten het uit.

  Shawn Ashmore

  Deze acteur werd geboren op 7 oktober 1979 en staat het meest bekend om zijn rol als Iceman in X-Men. Al vanaf het jaar 2000 is hij in de eerste grote X-Men film te zien. Hij speelde ook in de nieuwste X-Men film “X-Men Days of Future Past”.

  Daarnaast heeft hij in TV-series gespeeld, zo was hij te zien in meerdere afleveringen van de serie Smallville en speelde hij een rol in de serie The Fringe in 2010.

  De acteur met ijzig blauwe ogen zal in Quantum Break de hoofdrol vertolken, namelijk die van Jack Joyce.

  Dominic Monaghan

  Dominic Monaghan is een Britse acteur die is geboren op 8 december 1976. We kennen hem natuurlijk nog wel uit de serie Lost, waarin hij de verslaafde rockster Charlie speelde, die op het mysterieuze eiland moest leren afkicken.

  Ook staat hij bekend om zijn hilarische rol als hobbit Merry in de Lord of the Rings trilogie uit begin 2000 van Peter Jackson.

  In Quantum Break speelt hij de rol van William Joyce, de broer van Jack.

  Aidan Gillen

  Deze Ierse acteur is geboren op 24 april 1968 en staat vooral bekend om zijn rol in Game of Thrones.

  In deze serie speelt hij de sluwe rol van Lord Petyr Baelish, ook wel “Littlefinger” genoemd. Voor zijn acteerprestaties in de serie werd hij zelfs genomineerd voor een Irish Film & Television Award. Dit is de tweede keer dat hij voor de award in aanmerking kwam.

  In Quantum Break speelt hij de rol van Paul Serene.

  Lance Reddick

  Deze Amerikaanse acteur is geboren op 31 december 1962 en kennen we voornamelijk van zijn rol in de serie The Fringe in 2010. Daarin speelde hij Broyles, een directeur van de FBI.

  Verder heeft hij een hoop kleinere rollen gespeeld in series als CSI Miami en Law & Order. In de serie Oz had hij een prominentere rol en keerde terug in 12 afleveringen. In The Fringe was hij te zien in maar liefst 85 afleveringen.

  In Qantum Break neemt Lance de rol op zich van Martin Hatch.

  Overige acteurs uit de Quantum Break cast

  Veel andere hele bekende gezichten zitten er niet in Quantum Break, wat voordelen en nadelen heeft. De overige acteurs die je misschien nog kent uit andere films of series zijn:

  • Marshall Allman uit True Blood speelt de rol van Charlie Wincott.
  • Patrick Heusinger uit Black Swan speelt de rol van Liam Burke.
  • Mimi Michaels uit The Ugly Truth speelt de rol van Fiona Miller.
  • Amelia Rose Blaire uit True Blood speelt de rol van Amy Ferraro.

  Opvallend is dat Quantum Break cast vooral bestaat uit mannen. Wellicht wordt dat later nog aangevuld.

  Quantum Break komt op 5 april 2016 exclusief naar de Xbox One.

  Quantum Break

  Verkijgbaar vanaf 5 april 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.