Purge fanfiction - Doe mee en WIN The Purge Election Year bioscoop kaarten

Article
woensdag, 06 juli 2016 om 17:30
xgn google image
Twaalf uur waarin alles mag, alles geoorloofd wordt en niemand je te hulp komt schieten. Een nieuwe Purge gaat op 7 juli van start, waar ook jij aan mee kunt doen! Zo kan je hier kaarten voor Election Year en Blu-rays voor The Purge Anarchy winnen, maar daarvoor moet je de Purge fanfiction aanvullen.
Een nieuw jaar betekent een nieuwe Purge, waarbij mensen zich weer als beesten mogen gedragen. Moord, plunder en vermissingen zijn tijdens deze twaalf uur aan de orde, waarbij het recht van de sterkste een statement is. De hulp verlenende organisaties mogen niet helpen, want het zuiveringsproces moet zelf uitgevochten worden.
De nieuwe Purge valt samen met de presidentsverkiezingen, waarbij besloten wordt over de afschaffing van The Purge. Want hoe blijven er kiezers over als ze elkaar allemaal in de haren vliegen? The Purge Election Year gaat om de verandering de toekomst, waarbij er mogelijk geen Purge meer hoeft te zijn. Maar niet iedereen is het hier mee eens...
Purge Fanfiction I purged

Purge fanfiction prijsvraag!

Wij mogen 3 × 2 tickets voor de film the Purge Election Year weggeven! Tevens krijgt elke winnaar ook nog een Blu-ray van de Purge Anarchy. Maar wat moet je hier nou voor doen?
Om kans te maken op deze toffe prijzen moet je meehelpen met het scheppen van een The Purge fanfiction verhaal. Dit doe je door in de comments te reageren over wat jij denkt of hoopt dat er gaat gebeuren in The Purge Election Year. Voorwaarde is wel dat deze zin moet aansluiten op de voorgaande reactie, waardoor er een aaneensluitend verhaal ontstaat, een ware Purge fanfiction!
Er zijn wel een aantal spelregels waar je rekening mee moet houden:
  • Je mag oneindig reageren
  • Je mag niet reageren op je eigen reacties, zo moet er een reactie tussen zitten
  • Je mag maximaal twee zinnen per reactie gebruiken
Dus laat je meest creatieve zinnen achter over wat er tijdens de film gaat gebeuren met de personages die uitgelicht worden op de volgende pagina's. Of het nou een goede afloop heeft of niet, de drie tofste reacties winnen tickets en een Blu-ray! Bekijk ook de trailer om meer inspiratie op te doen voor het schrijven van een overweldigende Purge fanfiction.
Je hebt een week de tijd om hieronder te reageren en wie weet zit jij dan binnenkort bij The Purge Election Year in de bios, die op 7 juli in première gaat.
The Purge Election Year kent twee belangrijke personen die je kunnen helpen bij het winnen van deze prijsvraag. De een is een oude bekende uit The Purge Anarchy, terwijl de ander een nieuw voorbeeld voor vrijheid is. Op de volgende pagina's vind je alles wat je moet weten over deze twee personages voor het onderbouwen van je Purge fanfiction.
94045 1

De wereldveranderende senator

De vrouwelijke ster van de film, Charlene Roan (Elizabeth Mitchell), is een van de meest opgejaagde personen tijdens The Purge Election Year. Ze is de senator die hard op weg is presidente te worden. Zij heeft deze enorme aantal stemmen verkregen door te beloven The Purge af te schaffen. Naast de voorstanders van het afschaffen van deze gebeurtenis zijn er ook voorstanders van het aanblijven van de gewelddadige zuivering en wordt de senator als ultieme doelwit gezien tijdense de Purge van dit jaar.
Naast de maniakken die meedoen aan The Purge, zit ook de rest van de Amerikaanse overheid de senator dwars. Meer informatie over deze en de andere groeperingen kan je vinden in het speciale artikel over de Purge facties. Erg handig om even te lezen als je meedoet aan het afmaken van de Purge fanfiction!

94046 1

Barnes is terug!

Het is twee jaar geleden dat voormalig politie sergeant Barnes (Frank Grillo) in de Purge Anarchy terecht kwam om de dood van zijn zoon te wreken. Tijdens deze twaalf uur durende periode heeft hij dit makkelijk kunnen doen, maar besloot hij de man toch maar te sparen. Hiermee heeft hij bewezen zichzelf onder controle te hebben en niet toe te geven aan de verschrikkelijke tradities van The Purge.
Ook in The Purge Election Year speelt Barnes weer een grote rol, aangezien hij een nieuwe taak heeft aangewezen gekregen. Zo is het zijn doel om de senator veilig te stellen, wat een onmogelijke taak lijkt. Als bodyguard krijgt hij Barnes het in ieder geval niet gemakkelijk!
Denk goed na, bestudeer de mogelijkheden, het verhaal, de facties en de hoofdpersonen van dit jaar en laat je beste Purge fanfiction achter in de comments. En wie weet zit jij straks - met een gloednieuwe Purge Anarchy blu-ray - in de zaal als The Purge: Election Year op het witte doek begint!