Battlefield 1 alpha gameplay op Xbox One - Video

  De Battlefield 1 gesloten alpha is recentelijk op de Xbox One en PlayStation 4 live gegaan. Een aantal gelukkigen die zich hebben aangemeld hebben in hun mailbox een code gekregen om met de alpha aan de slag te gaan. In deze video laten we je alvast wat Battlefield 1 alpha gameplay zien!

  Er zijn slechts een select aantal mensen die het mailtje over de Battlefield 1 gesloten alpha van EA hebben ontvangen. Onder de leden van het Battlefield Insider programma werden willekeurig mensen uitgekozen om aan de demo mee te doen. Onze video hiervan kun je hierboven zien.

  Battlefield 1 alpha gameplay toont Conquest mode

  In de Battlefield 1 alpha gameplay kunnen spelers los op de map St. Quentin Scar. De map speelt zich af tussen 31 augustus en 3 september 1918 op het Franse platteland.

  Om precies te zijn in Péronne. De Britse strijdkrachten nemen het hier op tegen het Duitse Keizerrijk. Met een arsenaal aan voertuigen, wapens en gadgets gaan de twee facties elkaar te lijf.

  In Battlefield 1 is er per map een zogeheten behemoth. Dit is vergelijkbaar met de AC-130 die je in Battlefield 4 tot je beschikking had, maar dan geheel in Eerste Wereldoorlog-stijl met zeppelins, gepantserde treinen en dreadnoughts (slagschepen). Wat voor behemoth je krijgt tijdens de Battlefield 1 alpha gameplay is afhankelijk van de map.

  Op de map St. Quentin Scar (overigens de enige speelbare map in de alpha) kun je plaats nemen in de bestuurdersstoel van een zeppelin. In andere maps zoals bijvoorbeeld een map die plaatsvindt tijdens de slag om Gallipoli kun je een gigantisch slagschip besturen en in een map in een pittoresk Frans dorpje een gepantserde trein.

  Tijdens de Battlefield 1 alpha gameplay zul je ook het dynamische weer gaan tegenkomen. Op St. Quentin Scar kan het afwisselend zonnig, mistig of regenachtig zijn.

  Dit veranderd dan ook regelmatig tijdens het spelen en het veranderende weer heeft natuurlijk ook zeer veel impact op je speelstjil. Het zicht wordt dan ineens zeer beperkt tijdens een mistachtig potje Battlefield 1.

  Heb je geen alpha key ontvangen van Battlefield 1? Wees dan niet getreurd want in de zomer kan iedereen aan de slag met de open beta van de Eerste Wereldoorlog shooter.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.