Overzicht: Check hier de PS5 games specs

Article
maandag, 26 oktober 2020 om 9:45
De PlayStation 5 ligt over minder dan een maand bij velen op de mat. Voor het zover is, zijn veel fans wel benieuwd hoe goed de nieuwe games zullen draaien op de Sony-console. Voor een aantal PS5 games zijn de specs gelukkig al bekend, dus die zetten we op een rijtje.
Sony heeft van een aantal titels al bekendgemaakt hoe deze op de PlayStation 5 zal gaan draaien. De PS5 games zijn in vele gevallen voorzien van een hogere framerate en betere resolutie. Hieronder vind je een handig overzicht met de first-party PS5 games waarvan de specs al bekend zijn.
Voor bovenstaande titels zijn alleen nog wel een aantal haken en ogen te vinden. Zo zijn Marvel's Spider-Man Miles Morales en Sackboy A Big Adventure voorzien van een PS4 upgrade, onder specifieke voorwaarden. Wie de games digitaal heeft, kan een digitale gratis upgrade krijgen, terwijl spelers op disk alleen van de upgrade gebruik kunnen maken als ze een PS5 met diskdrive hebben.
Daarnaast is voor Marvel's Spider-Man Remastered op het moment nog geen PS4 upgrade beschikbaar. De game maakt exclusief onderdeel uit van de Ultimate Edition van Marvel's Spider-Man Miles Morales. Of de game los uitgegeven wordt, is nog niet duidelijk.
littlebigplanet ps5 sackboy adventure

PS5 games specs van third-party titels

Natuurlijk zijn er ook nog een groot aantal PS5 games waarvan de specs al bekend zijn. Deze games lanceren ook gelijktijdig met de PlayStation 5, waarbij een aantal direct al verbeteringen zien. Check hieronder het overzicht.

Populair Nieuws

Laatste Reacties