Beste E3 2019 trailers - Deze mag je zeker niet missen

  Ook dit jaar zijn er weer gave trailers getoond. Wij bieden hier een overzicht van enkele van de beste E3 2019 trailers. Omdat veel trailers appels met peren vergelijken is, zijn ze niet geordend, maar hebben we simpelweg een mooi overzicht van trailers die je niet mag missen.

  Watch Dogs Legion

  Voor Watch Dogs-fans was het ook feest tijdens de E3 livestream van Ubisoft. Daar werd namelijk bekendgemaakt dat er een nieuw deel in de serie komt. Het gaat hier om Watch Dogs Legion. Tijdens de E3 werd de officiële wereldpremière getoond die fans warm moet maken om straks het spel te willen spelen. Opnieuw is het tijd om flink wat te hacken in de stad.

  De trailer brengt ons naar de toekomst. Je bent in Londen, maar alles is anders dan nu. Alles wordt gecontroleerd. Jij neemt het lot van Londen in je handen in Watch Dogs Legions door steeds meer mensen aan te sluiten bij de Resistance en terug te vechten tegen de oppressie. Nieuw in dit deel is dat je de controle kunt nemen over tal van personages, je bent dus niet langer gelimiteerd aan één karakter.

  Watch Dogs Legio moet op 6 maart 2020 verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Cyberpunk 2077

  Tijdens de E3 2019 is er ook meer getoond van de komende game Cyberpunk 2077. Dit gebeurde aan de hand van een actievolle trailer die fans moet enthousiasmeren voor deze nieuwe game. In het begin van de trailer zien we iemand uit een auto stappen en zijn pistool nog even snel aan zijn riem vastzetten. Daarna is het tijd om een toch wat duister motel te betreden en kan de actie beginnen.

  De trailer lijkt een cut scene uit het spel te zijn. Hoogtepunt tijdens de presentatie van Cyberpunk 2077 was ongetwijfeld de onthulling dat Keanu Reeves een belangrijk karakter in het spel zal vertegenwoordigen. Hiermee heeft de game een grote Hollywood ster in huis om het verhaal nog beter te maken.

  Wanneer je uitkijkt naar deze game, dan is het fijn dat er tijdens de E3 al het één en ander van deze game is getoond. Dit avontuur is van de makers van The Witcher 3: Wild Hunt en komt 16 april 2020 naar PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Doom Eternal

  Verwacht een smerige boel, want deze trailer begint al met een hoofd dat doormidden wordt gehakt. Daarna worden we ondergedompeld in een grote schietpartij op de grootste demonen van de onderwereld. Met een nieuwe trailer krijgen we een indruk wat Doom Eternal te bieden heeft. Daarna krijgen we de releasedatum van dit helse avontuur te zien

  In de trailer zien we voornamelijk een heleboel nieuwe gameplayelementen. Ook zien we de eerste beelden voorbijkomen van de nieuwe multiplayermodus Battlemode.

  DOOM Eternal komt op 22 november uit voor de PC, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

  Marvel's Avengers

  Voor fans van superhelden wist Square Enix ons tijdens de E3 te verblijden met een trailer van de nieuwe Marvel’s Avengers game. In deze game kruip je in de huid van bekende helden zoals Thor, Iron Man, Captain America, Black Widow en het groene monster Hulk. Aan de hand van de beelden te zien wordt het een actievolle nieuwe game.

  Deze game kan nog wel eens interessant worden voor iedereen die van de superheldenfilms houdt. Met een nieuw verhaal kun je opnieuw de avonturen van je favoriete helden meemaken. In tegenstelling tot films als Avengers: Endgame, geef je de helden nu zelf commando’s. Hierdoor bepaal jij wat ze op de vloer doen en hoe goed hun acties zijn.

  Marvel's Agengers moet op 15 mei 2020 verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Final Fantasy VII Remake

  Er zijn al flink wat Final Fantasy games en ook al een heleboel remakes. Deeltje 7 is echter een game die tal van fans als de beste in de serie zien. Er wordt dan ook flink uitgekeken naar de complete remake van deze klassieker. De game kon dan ook niet ontbreken tijdens de E3.

  De trailer geeft een duidelijk beeld hoe opgepoetst de game uiteindelijk in de winkelschappen komt te liggen. Alhoewel de cinematics die worden getoond nog niet helemaal af zijn, is het voldoende om te zien dat de game een enorme transformatie is ondergaan vergeleken met de originele game. Oorspronkelijk werd de game in 1997 uitgeven op de PlayStation en PC. Het was toentertijd het eerste spel van Square dat niet voor een Nintendo-spelsysteem is gemaakt.

  De Final Fantasy VII Remake komt op 3 maart 2020 uit voor de PlayStation 4.

  Super Smash Bros. Ultimate Banjoo

  Een van de beste E3 2019 trailers was toch wel de release van Banjoo Kazooie als downloadbare content voor Super Smash Bros. Ultimate. Tot op het laatste moment wist de trailer je in spanning te houden wat er nu precies ging komen. Daarna werd aangekondigd waar fans al een hele tijd op had zitten wachten, maar waarvan velen de hoop had opgegeven dat het ooit zou gaan gebeuren.

  De trailer begon al met een grapje. Rare-personages waren bij elkaar om plots silhouetten te zien die wel heel veel op de personages van Banjoo Kazooie leken. Nintendo grapt het daarentegen weg, want het blijkt het Duck Hunt Duo te zijn. Tijdens de YouTube livestream ontstond toen al wat teleurstelling in de chat ernaast. Toen werd er een nieuw silhouette getoond en dit waren wel de helden die men wilde!

  Animal Crossing New Horizons

  Tijdens de Nintendo E3 2019 livestream werd eindelijk iets aangekondigd waar fans van de serie echt al jaren op hoopten. Nu kan men toeleven naar de releasedatum van de nieuwe Animal Crossing voor de Nintendo Switch. Alhoewel Nintendo eerder aangaf dat deze nieuwe game, die nu bekend staat als Animal Crossing New Horizon, in 2019 uit zou komen, komt die pas in 2020 uit.

  Wel kregen we, in tegenstelling tot de laatste keer dat de titel werd getoond, nu wel een hoop gameplay te zien. Dit geeft een indruk van nieuwe dingen die mogelijk zijn binnen het spel. Er lijken heel veel nieuwe dingen naar deze nieuwe game te komen. Te veel om nu op te noemen!

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

  Wie had dit verwacht? Een tweede deel dat voortborduurt op het succes van The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Hoewel er nog bijzonder weinig over deze sequel bekend is, is het wel duidelijk dat Nintendo officieel aan een nieuwe game voor de Nintendo Switch werkt. Terwijl de trailer werd getoond, werden fans enorm enthousiast. Dit bleek wel uit de chatreacties naast de livestream op YouTube. Mensen werden helemaal wild bij het zien van deze te gekke nieuwe trailer.

  De trailer leek eerst nog het gevoel te geven dat het om downloadbare content voor The Legend of Zelda Breath of the Wild kon gaan, werd het al snel duidelijk dat het meer is. In deze spannende trailer zien we Zelda en Link beiden oog in oog staan met wederom een kwaad. Een spannende trailer die je helemaal uit laat kijken naar de eerste gameplaybeelden.

  Star Wars Jedi: Fallen Order

  Fans van Star Wars kregen deze E3 ook voldoende voorgeschoteld om naar uit te kijken. Respawn Entertainment werkt aan Star Wars Jedi: Fallen Order. Dit is een game die zich af gaat spelen na de gebeurtenissen van Star Wars: Episode III: Revenge of the Sith en voor de originele Star Wars film, A New Hope. Haal je lightsaber maar tevoorschijn, want dit belooft een single player ervaring met veel actie te worden.

  In de trailer zagen we al verschillende beelden die de sfeer van deze game tonen. In een combinatie van cinematics en gameplay, werd er door EA een indruk gegeven wat de game te bieden heeft. In deze game kruip je in de huid van een Jedi en ga je een heleboel actie tegemoet.

  Jedi: Fallen Order komt op 15 november naar de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Deathloop

  Tijdens de E3 kregen we ook een indruk van de nieuwste game van ontwikkelaar Arkane. De ontwikkelaar mocht namelijk tijdens de E3 de wereldpremière trailer van haar nieuwste game Deathloop tonen. Na eerder aan Prey en Dishonored te hebben gewerkt, is het nu aan hen om Deathloop af te leveren. Het lijkt op een game waarin Dishonored en Hitman elkaar ontmoeten. De trailer beloond een spannende verlaten wereld te tonen die compleet op zijn kop staat.

  Er is een gekte losgebroken. Spoken, menigtes, rellen en personages die constant met elkaar in gevecht zijn, drukken een stempel op de toon van deze game. De hoofdpersonages vechten tot de dood erop volgt. Hoofdpersonages Colt en Juliana beloven een spannende game te brengen.

  Wat waren jouw beste E3 2019 trailers?

  Dit was onze selecte van beste E3 2019 trailers. Natuurlijk konden we niet alle trailers meenemen, want er waren er teveel om op te noemen. Met deze selectie ben je echter op de hoogte van de video's die je echt niet mag missen. Maar wat was nu jouw absolute favoriet?

  Watch Dogs Legion

  Verkijgbaar vanaf 31 december 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.