PS4 E3 verwachtingen - Vol verwachting klopt ons hart

Article
door Anoniem
vrijdag, 12 juni 2015 om 15:00
xgn google image
Tijdens de E3 regent het mooie aankondigingen. Van brute games naar schitterende hardware, alles komt voorbij. In dit artikel duiken we op de PS4 E3 verwachtingen, waar komt PlayStation dit jaar mee?

1. Batman: Arkham Knight

Aangezien Batman: Arkham Knight net na de E3 uitkomt, kan deze game zich tijdens de E3 nog één keer bewijzen. Fans die twijfelen, worden dan net over de streep getrokken om de game toch te kopen. De game heeft op de PlayStation 4 ook exclusieve content, PlayStation zal wel gek zijn om Batman niet op de E3 te tonen.
PlayStation heeft al aangegeven dat Batman: Arkham Knight speelbaar zal zijn op de E3, nota bene op de PlayStation stand. PlayStation pronkt dus enorm met Batman en daarom is een van de PS4 E3 verwachtingen dan ook dat deze game voorbij komt in de presentatie van PlayStation.
Heb jij al zin in de nieuwste Batman game, pre-order de game dan Vandaag nog.
73163

2. Ratchet & Clank

Twee dagen geleden kreeg je de eerste beelden van de nieuwste Ratchet & Clank te zien en deze game hoort dan ook meteen tussen de PS4 E3 verwachtingen. Ontwikkelaar Insomniac Games heeft zelf al aangegeven dat er meer informatie op de E3 volgt. Aangezien het een PlayStation 4 exclusive is, kan de titel nergens anders getoond worden dan bij PlayStation.
De nieuwste Ratchet & Clank moet in de lente van 2016 uitkomen, het is dan logisch dan PlayStation de titel in volle glorie op de E3 toont. Ratchet & Clank is misschien wel een inkoppertje als het gaat om PS4 E3 verwachtingen.
73164

3. No Man’s Sky

Tijdens de PlayStation E3 persconferentie van vorig jaar had niemand verwacht dat zo’n klein team, zo’n grote indruk kon maken. Hello Games maakte het publiek gek toen zij hun nieuwste titel No Man’s Sky onthulde, niemand had dit op hun lijstje met PS4 E3 verwachtingen gezet.
Ondanks dat No Man’s Sky een indie-titel is, kijkt ook de mainstream gamer uit naar deze game. Veel vragen over de game zijn nog onbeantwoord. Hoe werkt No Man’s Sky precies en hoe blijft het leuk? De PlayStation persconferentie is een schitterend moment om al deze vragen te beantwoorden.
73165

4. Uncharted 4: A Thief’s end

Er bestaat bijna geen PlayStation E3 persconferentie zonder een game van Naughty Dog. Naughty Dog gaat dit jaar iedereen weer lekker maken met Uncharted 4 en deze titel is misschien wel een van de meest logische PS4 E3 verwachtingen. Uncharted doet het altijd goed op de E3 en als PlayStation wil knallen, dan kan het met Uncharted.
Sinds de PlayStation Experience in Las Vegas is er geen gameplay meer getoond van deze grote jongen. PlayStation weer zelf wel dat deze hoog in de lijst staat van PS4 E3 verwachtingen, PlayStation hoeft alleen nog maar de bal in het doel te koppen en het publiek wordt gek.
Helaas komt Uncharted 4 pas in 2016 uit, om je warm te houden kan je natuurlijk de Uncharted: The Nathan Drake Collection spelen. Pre-order nu de Uncharted: The Nathan Drake Collection voor komende maand alvast.
73166

5. Project Morpheus

PlayStation gaat deze E3 vol inzetten op Virtual Reality. Hoewel de VR-bril van PlayStation pas in juni 2016 uit moet komen, moet PlayStation hun doelgroep nog wel even overtuigen. De E3 is het moment om te knallen met de Project Morpheus en dat gaat Playstation ook zeker doen. Op de PlayStation stand kan iedereen namelijk al met de VR-bril aan de slag.
Project Morpheus staat dan ook op de eerste plek als het gaat om PS4 E3 verwachtingen. Naast de VR-bril gaat PlayStation natuurlijk ook games tonen voor de Project Morpheus, wellicht stapt iedereen dan over naar VR.
Mis jij nou nog een game of hardware op deze lijst met PS4 E3 verwachtingen? Iets waarvan je denkt: Dit komt sowieso op de persconferentie! Laat het dan weten in de comments.