Epic Games geeft maar liefst drie games gratis weg!

News
donderdag, 30 juni 2022 om 17:00
epic gamesf1645113725
Epic Games is goed bezig en trakteert ons deze week wel heel erg veel. De webshop geeft namelijk maar liefst drie games gratis weg!
Het houdt maar niet op met gratis games en ook Epic Games doet deze week weer een stevige duit in het zakje. Deze week komt Epic zelfs met maar liefst drie gratis games, waar je niets voor hoeft te doen, behalve ze claimen!
Epic Games geeft elke donderdag één of meer gratis games weg en dat is ook deze week dus het geval. De eerste gratis game die Epic Games ons voorschotelt is Geneforge 1: Mutagen. De game ziet er misschien gedateerd uit, maar is nog vrij nieuw. De keuze voor het uiterlijk is dan ook bewust gedaan, om spelers terug te laten verlangen naar de tijd van Ultima. Deze RPG is volledig open-ended, wat betekent dat je eindeloos kan dwalen, vijanden verslaan en zelf je route kan bepalen. Zelfs als je de confrontatie met de eindbaas opzoekt kan je ervoor kiezen om hem te verslaan, of aan zijn zijde verder te strijden! Keuzes genoeg dus.
Maar Epic heeft meer voor ons in petto. De tweede gratis game van deze week is Hood: Outlaws & Legends. In deze game, door Sumo Digital een PvPvE genoemd, mag je samen met mede-lotgenoten proberen in stilte een overval op een middeleeuws kasteel uit te voeren. Het interessante is dat je concurrentie hebt van andere teams met hetzelfde doel. Dat wordt dus in stilte haasten om op tijd te zijn! Hood ziet er ronduit prachtig uit en verdient het om in ieder geval even te gaan uitproberen. En dat kan nu gratis, dus wat let je?
Daar blijft het niet bij, Epic heeft nog een derde game voor ons klaarstaan. Ook Iratus: Lord of the Dead is deze week gratis te scoren in de Epic Games Store. Deze turn-based tactical roguelike RPG is misschien wat minder bekend dan de andere twee, maar is zeker de moeite van het uitproberen waard. Wie Darkest Dungeons gespeeld heeft zal veel herkennen, maar hier speel je precies aan de andere kant: je bent een necromancer en hebt de taak om jouw ondergrondse kerkers te vullen met de meest vreselijke monsters. Daarvoor gebruik je de ledematen van verslagen vijanden! Dus, hoe sterker je vijanden, hoe sterker de monsters die jij weet te creëren. Gaandeweg breid je je domein uit en ontdek je nieuwe geheimen in de krochten van je eigen imperium.

Gratis games in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Epic Games geeft dus deze week Geneforce 1 - Mutagen, Hood: Outlaws & Legends en Iratus: Lord of the Dead weg. Ook komende week kunnen we weer gratis games tegemoet zien.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.

Populair Nieuws