Profiteer nu van veel korting op deze Switch, PS5, PS4 en Xbox games!

Article
zaterdag, 05 februari 2022 om 13:00
2021 10 07 far cry 6 3f1639290633
Als je games voor de volle pond aanschaft, dan zal je al snel een groot, gapend gat zien in je spaarrekening. Gelukkig kan je nu profiteren van veel korting op deze games voor de Nintendo Switch, PS5, PS4 en Xbox!

Far Cry 6

Heb je zin om deze koude maanden even lekker een reisje te maken naar een warm en prachtig eiland? Dan ben je bij Far Cry 6 aan het goede adres! In het nieuwe deel van de geliefde reeks ga je namelijk op avontuur op het eiland Yara, dat sterk geïnspireerd is door Cuba.
Je kan alleen niet rustig vakantie vieren, want het eiland wordt in een ijzeren greep gehouden door ‘El Presidente’ Anton Castillo, gespeeld door gerenommeerd acteur Giancarlo Esposito. Het is jouw taak, als guerrillastrijder Dani Rojas, de bevolking van het eiland te bevrijden van de dictator.
Natuurlijk krijg je de nodige wapens en explosieven tot je beschikking om een oorlog mee te kunnen beginnen. Het arsenaal bestaat namelijk uit conventionele wapens als automatische geweren tot aan een rugzak waarmee je een mortieraanval kan uitvoeren. En het explosieve avontuur van Far Cry 6 kan je nu lekker goedkoop beleven dankzij een sale bij Nedgame!
it takes twof1614606438

It Takes Two

Heb je geen zin in explosief geweld en ben je juist op zoek naar een wat meer familievriendelijke game, dan is It Takes Two dé game voor jou. Ten minste, als je een vriend, familielid of andere partner hebt om de game mee te spelen. It Takes Two, zoals de naam al verklapt, kan je namelijk alleen met twee spelers beleven.
De spelers stappen namelijk in de schoenen van het getrouwde stel Cody en May. Het huwelijk ligt alleen aan diggelen en het tweetal vertelt aan hun dochter Rose dat ze gaan scheiden. Daar is Rose het alleen niet mee eens, die aan haar poppen smeekt om de relatie tussen haar ouders te fixen.
Cody en May komen door de smeekbede alleen terecht in de poppen en zullen moeten samenwerken om hun eigen lichaam terug te krijgen en hun relatieproblemen op te lossen. Tijdens het avontuur zullen je co-op partner en jij dan ook veel puzzels en obstakels moeten zien te overkomen, wat garant staat voor veel speelplezier. It Takes Two kreeg namelijk niet alleen een 9,3 in onze review, maar won ook de Game of the Year Award bij The Game Awards!
dragon quest xi sf1608736243

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age Definitive Edition

Er zijn een aantal namen waar de harten van RPG-liefhebbers meteen sneller van gaan kloppen. Denk daarbij aan Final Fantasy, The Witcher, de Tales of-reeks en natuurlijk Dragon Quest. Het meest recente deel in de legendarische franchise zorgt voor een avontuur waar je lang, heel erg lang zoet mee zal zijn.
Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age Definitive Edition, een hele mond vol, speelt zich af in de wereld van Erdrea, waar ook het koninkrijk Dundrasil onder valt. Het land wordt alleen aangevallen door een leger aan monsters en bevolking afgeslacht, op een kleine jongen na die weet te ontsnappen.
Zoals je waarschijnlijk al hebt geraden is die jongen de protagonist en bovendien de Luminary, een legendarische held die is verkozen om Erdrea te redden van het kwaad. Gelukkig sta je niet alleen voor die taak, want je kan een kleurrijke cast aan personages om je heen verzamelen. Die zal je ook zeker nodig gaan hebben in de vele, uitdagende turn-based gevechten!
god of war pcf1585152006

God of War

Dit jaar is het eindelijk zover, dan zal Santa Monica Studios komen met God of War Ragnarok, de nieuwe game met Kratos in de hoofdrol en de afsluiting van het Noorse hoofdstuk. Heb je het vorige deel nog niet gespeeld? Dan is nu de perfecte tijd om God of War in huis te halen en het avontuur te spelen, voordat God of War Ragnarok verschijnt.
In God of War heeft Kratos het warme Griekenland achter zich gelaten en is hij vertrokken naar Midgar, waar hij woont met zijn vrouw en zoon. Aan het begin van de game sterft zijn vrouw alleen en wordt hij ook nog eens geconfronteerd door een vreemdeling met goddelijke krachten. Dat weerhoudt de Griekse God er alleen niet van om de laatste wens van zijn vrouw in vervulling te laten brengen: haar ashes uitstrooien op de hoogste piek van de nine realms.
Tijdens deze reis zal Kratos, en zijn zoon Atreus, oog in oog komen te staan met een heel scala aan vijanden die rechtstreeks uit de Noorse mythologie komen. Van trollen en ogres tot Soul Eaters en Tatzelwurm. En natuurlijk mag Kratos ook een potje knokken met de Noorse goden, waarbij Odin’s zijn Baldur de antagonist is in God of War.
shovel knight 58090f1643898201

Shovel Knight: Treasure Trove

De laatste jaren is er een ware retro revival bezig in de game-industrie. Niet iedereen hunkert meer naar ultra-realistische graphics en open werelden waar honderden uren aan activiteiten te beleven zijn. Een grote groep spelers wil juist terug naar gameplay en graphics van de jaren 80, met ijzersterke en zeer uitdagende platformers.
Een perfect voorbeeld daarvan is Shovel Knight. In deze 8-bit 2D side-scrolling platformer ga je aan de slag als een ridder die gewapend is met, je raadt het al, een schep. Met zijn trouwe wapen moet hij het opnemen tegen de Order of No Quarter en kan hij tegelijkertijd schatten opgraven.
Met genoeg geld op zak na een level kan je upgrades voor je ridder kopen of speciale voorwerpen om nieuwe aanvallen uit te voeren met magic. Dat is nodig ook, want Shovel Knight is een pittige game, waar je wel even zoet mee zal zijn. En de Treasure Trove-edition bevat niet alleen de main game, maar ook nog eens alle DLC en uitbreidingen!

Populair Nieuws

Laatste Reacties